Τετάρτη 21.02.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Τίμησαν και φέτος το Ολοκαύτωμα της Κουτσούφλιανης

13.05.2022

Με κάθε λαμπρότητα πραγματοποιήθηκαν και φέτος στην Κουτσούφλιανη ( Πλατάνιστο ) οι εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για το ολοκαύτωμα και τον Εκπατρισμό των κατοίκων της στις 13 Μαΐου 1898.

Οι εκδηλώσεις για το «Ολοκαύτωμα της Κουτσούφλιαννης», ξεκίνησαν με τη δοξολογία. Αμέσως μετά τελέστηκε τρισάγιο από τους ιερείς, προς τιμή των ηρωικών μας προγόνων και στη συνέχεια ακολούθησ η κατάθεση στεφάνων και σύντομοι χαιρετισμοί από τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Θοδωρή Αλέκο, τους βουλευτές τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Θανάση Λιούτα και Κατερίνα Παπακώστα, τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Γιάννη Μπουτίνα, τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Μετεώρων και υποψήφιο Δήμαρχο Λευτέρη Αβραμόπουλο και τον τον πρόεδρο της Παναγίας κ. Αναστάσιο Καταραχιά.

Επίσης στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Νικόλαος Μπαντανίκας, η υποψήφια Βουλευτής Τρικάλων με τη Νέα Δημοκρατία Χαρά Ξάνθη, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσία Καλαμπάκας, υποψηφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και φυσικά αρκετοί κάτοικοι της Παναγίας, που τίμησαν για μια ακόμη φορά την εκδήλωση.

Την τελετή συντόνισε ο Βαγγελης Τζιουβάρας.

[fbcomments]