Κυριακή 26.09.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Τα πάνω κάτω στο δήμο Μετεώρων – Παραιτήσεις, ίντριγκες και παρασκήνιο

25.08.2021

Με κινούμενη άμμο φαντάζει το πολιτικό σκηνικό στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Καλαμπάκας με τις αποχωρήσεις από τον συνδυασμό του Θοδωρή Αλέκου να δίνουν και να παίρνουν ενώ οι συσχετισμοί αλλάζουν πλέον και στο δημοτικό συμβούλιο αφού η αξιωματική αντιπολίτευση διαθέτει περισσότερους δημοτικούς συμβούλους από την παράταξη του δημάρχου.

Την αποκλειστική  είδηση πως παραιτείται από Αντιδήμαρχος του Δήμου Μετεώρων έκανε γνωστή μέσω του ράδιο Σταγών ο ίδιος ο κ. Στέφανος Θεοχάρης.

Σήμερα το πρωί θα καταθέσει επίσημα την παραίτησή του, ενώ τόνισε πως ακόμη δεν έχει αποφασίσει αν θα γίνει και ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.

Την ίδια ώρα… ουρά κάνουν οι μνηστήρες του δημαρχιακού θώκου από πλευράς κυρίως της Νέας Δημοκρατίας… αφού ήδη ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει τέσσερα άτομα.

Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος που είναι και ο επικρατέστερος μιας και ήδη ηγείται και μάλιστα επάξια του συνδυασμού του αείμνηστου Σινάνη, διατηρεί σαφέστατο προβάδισμα και στα χωριά με πολλούς προέδρους τοπικών κοινοτήτων. Από εκεί και μετά το… χάος. Ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μπουτίνας κάνει κινήσεις στελέχωσης του συνδυασμού, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ανακοίνωσε την εκ νέου κάθοδό του και ο  γιατρός και τέως αντινομάρχης Βασίλης Μπούρας το λέει πως ήρθε η ώρα του.