Παρασκευή 24.03.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Σκληρές κουβέντες στον δήμο Μετεώρων για τα φώτα! Βίντεο

10.02.2023

Νωρίς-νωρίς ανέβηκαν οι τόνοι στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μετεώρων, στο πρώτο κιόλας θέμα της ημερήσιας διάταξης.

Με αφορμή τη συζήτηση της προτεινόμενης τροποποίησης προϋπολογισμού, και μετά από την τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου Χρήστου Παπαγεωργίου, ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης Λευτέρης Αβραμόπουλος, πήρε τον λόγο για να ζητήσει από τον Δήμαρχο να μην ειρωνεύεται τους συμβούλους της παράταξής του.

Ο Θεόδωρος Αλέκος απάντησε ότι ουδέποτε ειρωνεύτηκε κανέναν, και στη συνέχεια η συζήτηση πήγε στην πρόσφατη ακυρωθείσα απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Ο κ. Αλέκος μάλιστα είπε ότι μετά από την προκήρυξη του προγράμματος από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τον ηλεξκτροφωτισμό, το θέμα θα επανέλθει στο δημοτικό συμβούλιο, για να διεκδικήσει ο Δήμος Μετεώρων την ένταξη του έργου με κρατική επιδότηση κατά 20%.

Ο κ. Αβραμόπουλος ρώτησε έκπληκτος: Γιατί καίγεστε;

Παρενέβη μετά και ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Ράντος, ο οποίος είπε ότι ο Δήμαρχος αλλάζει άποψη κάθε λίγο, καθώς μέχρι πρότινος έλεγε ότι δεν πρόκειται να επαναφέρει το θέμα προς συζήτηση.

Ο κ. Ράντος μάλιστα αποχώρησε από τη συνεδρίαση…

πηγη: .tameteora.gr

Δείτε το βίντεο

[fbcomments]