Τρίτη 23.07.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Με τον Λευτέρη Αβραμόπουλο και ο Φίλιππος Φίλος

25.04.2022

Δήλωση υποψηφιότητας του Φίλιππου Φίλου και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο.

Ενώνουμε δυνάμεις, αλλάζουμε τον τόπο μας. Οι δημοτικές εκλογές του 2023 είναι καθοριστικές για το μέλλον του τόπου μας και δεν επιτρέπεται σε κανέναν από εμάς να μένει θεατής των γεγονότων. Συμμετέχουμε και σχεδιάζουμε μαζί το κοινό μας μέλλον. Για ένα Δήμο Μετεώρων πρωταγωνιστή των εξελίξεων, μακριά από μίζερες λογικές και τακτικές που κράτησαν την περιοχή μας καθηλωμένη για δεκαετίες.

Με διάθεση για πολλή δουλειά συντάσσομαι κι εγώ στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Δήμου Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλου και την παράταξη «Δύναμη Ευθύνης».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΦΙΛΟΥ

Ο Φίλλιπος Φίλος είναι γεννημένος στις 21/06/1976 με καταγωγή από την Καλομοίρα Καλαμπάκας του Δήμου Καστανιάς. Έπειτα από την αποφοίτηση του από το Γενικό Λύκειο, μετέβη στην Αθήνα για τις σπουδές του στο τμήμα Γεωλογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα με τις σπουδές του εργαζόταν στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους για 2 έτη και έπειτα για άλλα 2 στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο. Στη συνέχεια σε ιδιωτική εταιρεία μεταφορών  για λογαριασμό μεγάλου πολυκαταστήματος τροφοδοσίας. Η αγάπη και επιθυμία για επιστροφή στα πάτρια εδάφη ήταν μεγάλη και για τον λόγο αυτό, η επιστροφή του για μόνιμη διαμονή στον τόπο καταγωγής του αναπόφευκτη. Τα τελευταία 5 χρόνια εργάζεται στα διόδια Τρικάλων.

[fbcomments]