Δευτέρα 29.11.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ
kotoulas solon

Και ο Σόλων Κωτούλας υποψήφιος για τον δήμο Μετεώρων

28.10.2021

Το μεγάλο… ΝΑΙ, στην επέτειο του ΟΧΙ, για τον δήμο Μετεώρων, είπε ο γιατρός Σόλων Ι. Κωτούλας με επίσημη ανακοίνωση της καθόδου του. Ο Σόλων Κωτούλας έρχεται να προστεθεί στην κούρσα διεκδίκησης από πλευράς Ν.Δ. σε άλλους δύο υποψηφίους προς το παρόν. Στον ήδη επικεφαλής της παράταξης της μείζονας αντιπολίτευσης Λευτέρη Αβραμόπουλο που έχει σαφέστατα το πάνω χέρι σήμερα, αλλά και στον Γιάννη Παπαμιχαήλ της ελάσσονος αντιπολίτευσης που επίσης δηλώνει πως θα κατέλθει. Στους παραπάνω δύο θα πρέπει να προσθέσει κανείς και τον Γιάννη Μπουτίνα που δηλώνει προς όλες τις κατευθύνσεις παρόν για την καρέκλα του δημάρχου… 

Η ανακοίνωση

Αγαπητοί συνδημότες,

Θα ήθελα να σας αναγγείλω την απόφασή μου να κατέλθω στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές και να διεκδικήσω το αξίωμα του Δημάρχου του  αγαπημένου τόπου γεννήσεως, καταγωγής και εργασίας μου.

Με την απόφασή μου αυτή, επιθυμώ να ανταποδώσω μέρος της αγάπης και της τιμής του κόσμου και του τόπου που με αγκάλιασε, γαλούχησε και ανέδειξε όλα αυτά τα χρόνια.

Να προσπαθήσω να επιστρέψω μέρος της απέραντης αγάπης που μου προσέφερε ως θεράποντα Ιατρό-Ειδικό Παθολόγο ο κόσμος της Καλαμπάκας και της ευρύτερης περιοχής, επί 29 συναπτά έτη!

Ο τόπος μας  έχει σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης, που όμως παραμένουν αναξιοποίητες λόγω μη ανανέωσης με νέα πρόσωπα, δυνάμεις, ιδέες και κυρίως οράματα.

Χρειάζεται να ενωθούμε όλοι μαζί, να αλλάξουμε πορεία  και να δράσουμε μακριά από σκοπιμότητες, συμφέροντα και εξαρτήσεις.

Προσδοκώ δε να εκλεγώ για να υλοποιήσω τα οράματά μου για ένα Δήμο πρωτοποριακό και αντάξιο των δυνατοτήτων του.

Ζούμε σε ένα ευλογημένο τόπο και δεν έχουμε το δικαίωμα να τον εγκαταλείψουμε στην τύχη του.

Γι’αυτό σας ζητώ να με τιμήσετε και να με πλαισιώσετε, όπως ως Ιατρό τόσα χρόνια, για το καλό των πολιτών και του τόπου που τόσο αγαπούμε.

Με εκτίμηση,

Σόλων Ι. Κωτούλας

Ιατρός-Ειδικός Παθολόγος

Υπερηχολόγος

Αντιπρόεδρος Επαγγελματικής Ενώσεως Παθολόγων Ελλάδος

Ιατρός πιστοποιήσεως Αναπηρίας  ΚΕΠΑ

Τ. Πρόεδρος Κοινότητος Καταφύτου-Μηλέα