Κυριακή 01.08.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Covid-19: Φροντίζοντας τους γονείς – Η επόμενη μέρα στο σχολείο

16.11.2020 /

Την Τρίτη 17 Νοεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή ενημέρωση στην ψηφιακή πλατφόρμα Webex από την κα Ελισσάβετ Γεωργίου, ψυχολόγο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σχετικά με τα νέα δεδομένα στο χώρο της εκπαίδευσης.

Η εξάπλωση της πανδημίας του Κορονοϊού μας έχει φέρει αντιμέτωπους με πρωτόγνωρες συνθήκες, οι οποίες ενδέχεται να επιβαρύνουν την ψυχολογική μας κατάσταση. Ο υποχρεωτικός εγκλεισμός και τα μέτρα της κοινωνικής αποστασιοποίησης έχουν αλλάξει την καθημερινότητά μας και τις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Μέσω της συγκεκριμένης ομιλίας, η κα Γεωργίου, απευθύνεται σε γονείς δίνοντας συμβουλές για τον τρόπο που μπορούν να ανταποκριθούν οι ίδιοι και τα παιδιά τους στα νέα δεδομένα εντός και εκτός τάξης. Επιπλέον, δίνονται κατευθύνσεις προκειμένου οι γονείς να προετοιμαστούν για τις δύσκολες συνθήκες που καλούνται να αντιμετωπίσουν και να μπορέσουν να φροντίσουν τις ανάγκες των παιδιών τους.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την τηλεδιάσκεψη μπορούν να συνδεθούν στη πλατφόρμα Webex μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

https://hamogelo.webex.com/hamogelo/k2/j.php?MTID=t915d40b1c8126427ecabffd44b90ebee

  • Session password: JJxNFJcR723

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας