Παρασκευή 05.06.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Στην Καλαμπάκα για το Hot Spot ο Αμανατίδης;

03.04.2017

Πλήρως επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ της σημερινής έντυπης έκδοσης του «Ενεργού Πολίτη για την έλευση του Υφυπουργού Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη το Σάββατο στην Καλαμπάκα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η έλευση του Υφυπουργού Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη που είναι επιφορτισμένος και με ένα κομμάτι του μεταναστευτικού, αλλά και η ευρεία σύσκεψη στην οποία θα παρευρεθεί στην Καλαμπάκα, επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο τα δημοσιεύματα που θέλουν την δημιουργία Hot Spot λίγο πριν την πόλη.

Παρότι στην δημοτική αρχή δεν γνωρίζουν σίγουρα κάτι οι πληροφορίες θέλουν να έχει συμφωνηθεί η διαδικασία ίδρυσης και λειτουργίας Hot Spot (Κέντρου Φιλοξενίας Μεταναστών) στην Καλαμπάκα και μάλιστα σε ιδιωτική έκταση.

Μάλιστα αυτές τις ημέρες αναμένεται να φτάσει στην Καλαμπάκα και ο ιδιοκτήτης της έκτασης που θα διατεθεί , από την Γερμανία όπου βρίσκεται.

Επίσης οι πληροφορίες θέλουν οι διαδικασίες μέσω της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ ναι τρέχουν με γοργούς ρυθμούς και σύντομα θα αρχίσει η διαμόρφωση του χώρου φιλοξενίας με λυόμενους οικίσκους τύπου ΤΟΛ που ήδη κατασκευάζονται στην Ολλανδία.
Επίσης εντός της εβδομάδας αναμένονται εκπρόσωποι του υπουργείου Εθνικής Αμυνας και του ΟΗΕ να επισκεφθούν την Καλαμπάκα και συγκεκριμένα την ιδιωτική έκταση που παραχωρεί έναντι μισθώματος ο ιδιώτης και που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από την Καλαμπάκα και δίπλα από την εθνική οδό Τρικάλων-Καλαμπάκας. Μένει πλέον οι πληροφορίες απλά να επαληθευθούν…