Κυριακή 23.02.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

10 χρόνια “Αέρινο” με Αλκίνοο Ιωαννίδη απόψε

04.03.2017

10 χρόνια λειτουργίας, 10 χρόνια ποιότητας και σημαντικής παρέμβασης στα μουσικά δρώμενα όχι μόνον της Καλαμπάκας, αλλά και ολόκληρο του νομού, κλείνει αυτό τον μήνα το «Αέρινο»

«Φέτος το Μάρτη κλείνουμε 10 χρόνια λειτουργίας….10 χρόνια γεμάτα όμορφες στίγμες,τραγούδια,μουσικές, παρέες και εκατοντάδες live!!!!
Γιορτάζουμε με μια σειρά συναυλιών που θα ακολουθήσουν… Πρώτος καλεσμένος ο πολύ αγαπημένος μας Αλκίνοος Ιωαννίδης!!!», γράφει με ανάρτησή του στο fb o Γιώργος Γούλας, και πως μπορεί κανείς να πει το αντίθετο, αφού από την σκηνή του μαγευτικού «Αέρινου» στην σκιά των Μετεώρων, πέρασαν δεκάδες ονόματα πρώτης γραμμής της ποιοτικής Ελληνικής μουσικής.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
Κιθάρα-φωνή
Ο Αλκίνοος µόνος, χωρίς επί σκηνής συµµάχους, συχνά χωρίς µικρόφωνο, παίζει το παιγνίδι των τραγουδιών. Έτοιµος για όλα τα λάθη, τα φάλτσα, την αµηχανία, την ανοιχτοσύνη στα άπειρα ενδεχόµενα της στιγµής και της συνύπαρξης. Σαν παιδί που, παρατώντας το καινούργιο του δώρο (ένα υπερσύγχρονο διαστηµόπλοιο µε µπαταρίες, λαµπάκια, ήχους, εξωγήινους και λέιζερ βελάκια), αρπάζει ένα παλιό σκουπόξυλο και φέρνει βόλτα τον κόσµο τρεις φορές.
Πρόκειται για συναυλίες ακρόασης αλλά και συµµετοχής. Πρωταγωνιστές, όπως πάντα, τα ίδια τα τραγούδια. Γυµνά, όπως γεννήθηκαν, ευάλωτα, αλλά και δυνατά όσο ποτέ, στέκονται µπροστά µας. Διηγούνται µιαν ιστορία, µια σκέψη, ένα περιστατικό, για να βιώσουν µαζί µας την κατάργηση της απόστασης, τη διεύρυνση του χρόνου, τη µετατροπή του µοναχικού σε συλλογικό, την προσωρινή αθανασία.
Το πρόγραµµα αυτό έχει παρουσιαστεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε µικρούς χώρους, αλλά και σε χώρους πολλών χιλιάδων θέσεων, όπως το Θέατρο Λυκαβηττού και το Θέατρο Δάσους.
Ηχοληψία: Βασίλης Δρούγκας
Τηλ.Επικοινωνίας 6974816991. Είσοδος 14ευρώ.