Σάββατο 23.01.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Βροχές μέχρι αύριο και από την Πέμπτη χιόνια

30.11.2020

Μπαίνουμε για τα καλά στο χειμώνα από την Τετάρτη το βράδυ μέχρι και την ερχόμενη Κυριακή με χιόνια στα ορεινά της Θεσσαλίας και πτώση του υδράργυρου ακόμη και κάτω από το μηδέν τα ξημερώματα Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής, συμφωνα με το μετεωρολόγο Φάνη Τακούδη.

Ο κ. Τακούδης σημειώνει ότι α φαινόμενα με βροχές και κατά τόπους καταιγίδες θα συνεχιστούν στην Ανατολική Θεσσαλία, Πήλιο και Κίσσαβο και τη Δευτέρα προς Τρίτη, με πτώση της θερμοκρασίας η οποία δεν θα ξεπερνά στη μέγιστη τιμή τους 10 βαθμούς στη Θεσσαλία και την ελάχιστη λίγο πάνω από το μηδέν στα πεδινά.

Έρχεται χειμώνας από την Πέμπτη στη Θεσσαλία

Από την Τέταρτη όμως το βράδυ προς την Πέμπτη, καταλήγει ο Φάνης Τακούδης φαίνεται ότι μπαίνουμε στην καρδιά που χειμώνα, καθώς θα μας επηρεάσει ένα βαρομετρικό χαμηλό το οποίο σε συνδυασμό με τους βόρειους ανέμους θα δώσει χιόνια στα ορεινά Τρικάλων, Καρδίτσας και Λάρισας, αλλά και ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας. Τα φαινόμενα θα διαρκέσουν μέχρι την άλλη Κυριακή, ενώ οι ελάχιστες θερμοκρασίες τα ξημερώματα ακόμη και στα πεδινά θα είναι λίγο κάτω από το μηδέν.

πηγή thessaliatv