Τετάρτη 22.01.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Και το Ελευθεροχώρι στο συνδυασμό του Μαράβα

09.02.2019

Στην γενέτειρα του, στο Ελευθεροχώρι, ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας, ελέγχει δύο και τρείς φορές τους συγχωριανούς του, που θα είναι υποψήφιοι μαζί του και με την Δημοτική παράταξη «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ». Και τούτο γιατί όλοι τους είναι  αγαπημένοι του και φίλοι του. Με τον τρόπο αυτό, συζήτησαν, έδωσαν τα χέρια και θα είναι υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι οι παρακάτω:

  1. Αρβύθης Δημήτριος του Κωνσταντίνου – Αστυνομικός.

Είναι εν ενεργεία Τοπικός Σύμβουλος της Κοινότητας.

  1. Κωτούλας Χρήστος του Γεωργίου – Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, υπεύθυνος Χιονοδρομικού Περτουλίου για πολλά χρόνια και στέλεχος κατασκηνώσεων επί πολλά χρόνια.

Για πρώτη φορά κατέρχεται στον στίβο της πολιτικής.

Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας, χαρούμενος για το γεγονός είπε ότι: «Χαιρετίζω την συμπόρευση του Δημήτρη και του Χρήστου με την Δημοτική μου παράταξη. Η διαδρομή τους, η προσφορά τους στα κοινά είναι εγγύηση για την αυριανή μέρα. Χαίρομαι γιατί  νέοι άνθρωποι βγαίνουν στο προσκήνιο της τοπικής πολιτικής σκηνής.  Γιατί, βήμα – βήμα πρέπει να ανεβαίνει κάποιος τα σκαλιά της διοίκησης, ξεκινώντας από τα χαμηλά για να φτάσει ψηλά. Τους εύχομαι ολόψυχα καλό αγώνα και καλή επιτυχία».