Πέμπτη 12.12.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Και ο Γ. Οικονόμου στην μάχη των εκλογών με τον Μαράβα

31.01.2019 /

Στο πλευρό του Κώστα Μαράβα ξεκίνησε και συνεχίζει ο έμπειρος Γραμματέας Νεράϊδας κ. Γιώργος Οικονόμου, με σκοπό την δεύτερη περίοδο διακυβέρνησης του Δήμου Πύλης από την Δημοτική Παράταξη «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ».

Ο ίδιος δηλώνει ότι: «…Μέσα στις φλέβες μου τρέχει το αίμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Υπηρέτησα μια ζωή τους συμπατριώτες μου, μόνιμους και μετακινούμενους κατοίκους.

Αγαπώ την ορεινή μου πατρίδα, τους ανθρώπους της, την ομορφιά της. Τιμώ τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κώστα Μαράβα, δέχομαι τις αξίες που εκπροσωπεί ο ίδιος και η μεγάλη του ομάδα, η οποία πιστά τον ακολουθεί. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για μία περήφανη ΝΙΚΗ από την πρώτη Κυριακή.

Για την Δημοτική Ενότητα Νεράϊδας, για τον Δήμο Πύλης…».
Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας, υποδέχθηκε την καινούργια υποψηφιότητα λέγοντας: «…Ο Γιώργος Οικονόμου δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι γνωστός στην ορεινή πατρίδα της Νεράϊδας, του Παχτουρίου, του Αρματολικού, της Κορυφής.

Είναι ο ορισμός της προσφοράς και της Αυτοδιοίκησης.

Μαζί ξεκινήσαμε με τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, μαζί θα χτίσουμε την εποχή του ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ. Είμαι χαρούμενος γιατί, όταν η εμπειρία συναντά την νιότη, δημιουργεί τις καλλίτερες συνθήκες, είναι η συνταγή της συνέχειας.

Γιώργο εύχομαι καλό – πολιτισμένο αγώνα και καλή ΝΙΚΗ…».