Παρασκευή 06.12.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Και η Δ. Κουρεμένου – Γαλάνη με τον Μαράβα

26.01.2019 /

Η Δήμητρα Κουρεμένου – Γαλάνη του Κωνσταντίνου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κωνσταντίνο Μαράβακαιθα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ», στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, στην Δημοτική Ενότητα Νεράϊδας.

Η κα Κουρεμένου – Γαλάνη του Κωνσταντίνου είναι απόφοιτος Λυκείου και το επάγγελμα της είναι η κομμωτική.

Είναι παντρεμένη με τον Ιωάννη Γαλάνη, με καταγωγή από την Κοινότητα Παραποτάμου -οικισμό ΛΙΛΗ Δημοτικής Ενότητας Πιαλείων.

Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας σε δήλωσή του τόνισε: «Χαιρετίζω στον δημοτικό συνδυασμό «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ» την κα Δήμητρα Κουρεμένου – Γαλάνη.

Πρόκειται για ένα νέο άτομο, με νέες ιδέες και όρεξη για προσφορά. Και με την δική της παρουσία δείχνουμε ότι στόχος μας είναι να εκπροσωπούνται όλες οι κοινωνικές ομάδες του πληθυσμού.

Αισθάνομαι όμορφα που η Δήμητρα είναι συνοδοιπόρος μας στην προσπάθεια που κάνουμε, έτσι ώστε να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε».

Η Δήμητρα Κουρεμένου – Γαλάνη σε δήλωσή της επεσήμανε: «Η συμμετοχή στα κοινά και μάλιστα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι υποχρέωση όλων.

Με την σκέψη αυτή είμαι δίπλα στον Δήμαρχο Πύλης κ. Κωνσταντίνο Μαράβα. Θα κάνω ότι χρειάζεται, θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου στην μάχη των εκλογών, έτσι ώστε ο συνδυασμός «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ» να συνεχίσει την διοίκηση του Δήμου».