Τρίτη 28.11.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ξυλοδαρμός γυναίκας μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ Τρικάλων

22.03.2021 /

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Κάτω τα χέρια από τις συντρόφισσες και τους συντρόφους μας!

Με μεγάλη αγανάκτηση και οργή, καταγγέλλουμε δημόσια το πρωτοφανές περιστατικό του ξυλοδαρμού της συντρόφισσάς μας Σ.Σ. στο πάρκο του Άι Γιώργη, από θρασύτατο φασιστοειδές.

Η συντρόφισσα, γνωστή στην τοπική κοινωνία για τη φιλοζωική της δράση, έχει αναλάβει εδώ και πολύ καιρό εθελοντικά μαζί με άλλα άτομα, τη σίτιση των γατών σε διάφορα μέρη της πόλης των Τρικάλων.

Κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας καθημερινής της δράσης, στο πάρκο του Άι Γιώργη, διαπίστωσε έναν νεαρό άντρα, να προσπαθεί να κατεβάσει από το δέντρο μία τρομαγμένη γάτα, για να (σύμφωνα με τα λεγόμενά του) της επιτεθεί ο σκύλος του, τον οποίο εκπαιδεύει να ορμά στις γάτες και να τις κατασπαράζει!!! Αποτέλεσμα της παρατήρησης που του έκανε, στην προσπάθειά της να προστατεύσει τη γάτα, ήταν να δεχθεί άνανδρη – ανηλεή επίθεση και βάρβαρο ξυλοδαρμό.

Δηλώνουμε απερίφραστα τη συμπαράστασή μας στη συντρόφισσα και προειδοποιούμε προς κάθε κατεύθυνση πως δε θα ανεχθούμε να σηκώνεται χέρι πάνω σε κανέναν σύντροφο και συντρόφισσά μας.

Καλούμε τέλος, τις φιλοζωικές οργανώσεις, τις συλλογικότητες αλληλεγγύης και την τοπική κοινωνία συνολικά, να αποδοκιμάσει και να καταγγείλει αυτό το πρωτοφανές περιστατικό, να απομονώσει τον δράστη και να υψώσει ασπίδα προστασίας στο θύμα αυτής της πρωτοφανούς βάρβαρης επίθεσης.

[fbcomments]