Δευτέρα 23.11.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ικανοποιήθηκε μόλις το 3,10 % των αιτήσεων για τις μεταθέσεις Δ.Ε.

05.05.2017

Βγήκαν οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 2017
Στα Τρίκαλα έρχονται 2 καθηγητές
Υπουργείο Παιδείας
Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έτους 2017 σε Μουσικά και Καλλιτεχνικά σχολεία, σε ΣΜΕΑΕ, σε Πειραματικά Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και από περιοχή σε περιοχή μετάθεσης.
Οι έγκυρες αιτήσεις που υποβλήθηκαν για τις μεταθέσεις από περιοχή σε περιοχή ανήλθαν σε 6.874. Από αυτές ικανοποιήθηκαν 213 (ποσοστό 3,10%).
Οι μετατιθέμενοι εκπαιδευτικοί οφείλουν να παρουσιαστούν στη Διεύθυνση Δ.Ε. στην οποία υπάγεται η περιοχή μετάθεσής τους με τη λήξη του τρέχοντος διδακτικού έτους. Σε αυτούς περιλαμβάνονται και οι εκπαιδευτικοί των οποίων η απόσπαση λήγει στις 31.08.2017, συνεχιζόμενης όμως της απόσπασης μέχρι την εν λόγω ημερομηνία. Τα στελέχη της εκπαίδευσης αναλαμβάνουν υπηρεσία μετά τη λήξη της θητείας τους.
Οι μετατιθέμενοι εκπαιδευτικοί οφείλουν να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην οποία ανήκει η περιοχή μετάθεσής τους, προκειμένου να πληροφορηθούν τα κενά στις σχολικές μονάδες και την προθεσμία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης σε αυτές.
Οι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης και δεν περιλαμβάνονται στις καταστάσεις, δεν μετατίθενται είτε διότι δεν υπήρχαν κενές οργανικές θέσεις είτε διότι οι μετατιθέμενοι συγκεντρώνουν περισσότερες μονάδες μετάθεσης. Σε ΚΕΔΔΥ δεν μετατίθενται εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης λόγω έλλειψης αιτήσεων μετάθεσης για τις υπάρχουσες κενές οργανικές θέσεις.
Πατήστε πάνω στους παρακάτω συνδέσμους για να δείτε τα έγγραφα αναλυτικά:
alfavita.gr
Απόφαση μεταθέσεων Γενικής Εκπαίδευσης 2017
Απόφαση μετεθέσεων Ειδικής Αγωγής 2017
Απόφαση μεταθέσεων σε σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης 2017
Απόφαση μεταθέσεων σε Μουσικά Σχολεία 2017
Απόφαση μεταθέσεων σε Καλλιτεχνικά Σχολεία 2017