Παρασκευή 25.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Η κοπή της πίτας του “Αστικού ΚΤΕΛ” Τρικάλων

07.01.2016

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, ανήμερα των Θεοφανείων, όπως παραδοσιακά συνηθίζεται κάθε χρόνο η κοπή πίτας του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων. Η λιτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ, μόνο μεταξύ των μελών της διοίκησης, των εργαζομένων, των μετόχων και των οικογενειών τους, μιας και επιλέχτηκε αντί για κάποια μορφής δεξίωση τα χρήματα να διατεθούν για το φιλανθρωπικό έργο της Μητρόπολης Τρίκκης & Σταγών.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης & Σταγών κ. Χρυσόστομος ο οποίος μίλησε με λόγια αγάπης στα παιδιά και τόνισε προς τους ανθρώπους του Αστικού ΚΤΕΛ πως είναι αποφασισμένος να στηρίξει τα ήθη και τις παραδόσεις του τόπου μας και να στηρίξει κάθε προσπάθεια σε τοπικό επίπεδο προς αυτή την κατεύθυνση.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων Τάκης Ιωάννου ευχαρίστησε θερμά τον Σεβασμιώτατο για την στήριξή του, σημείωσε ότι «το Αστικό ΚΤΕΛ με όποιο τρόπο μπορεί συμβάλει στη προσπάθεια της Μητρόπολης για ανακούφιση συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη και ελπίζουμε φέτος σε μια καλύτερη χρονιά για όλους μας».

(ΦΏΤΟ ΗΛΙΟΣ ΔΡΑΓΑΤΟΓΙΑΝΝΗΣ)