Κυριακή 01.08.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Η «Εύξεινος Λέσχη Ποντίων και Μικρασιατών Ν. Τρικάλων» πραγματοποιεί τον ετήσιο χορό της

25.02.2016

Η «Εύξεινος Λέσχη Ποντίων & Μικρασιατών Ν. Τρικάλων» συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια από την ίδρυσή της και πραγματοποιεί τον ετήσιο χορό της αυτό το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 21:00 στο κέντρο «Νεράιδα» (7ο χιλ Καλαμπάκας- Τρικάλων).
Καλεσμένη του συλλόγου η καταξιωμένη ερμηνεύτρια Ντιλέκ Κοτς, η οποία θα μας ταξιδέψει με τη φωνή της στην Ανατολή με ένα πρόγραμμα πλούσιο σε καρσιλαμάδες, ζεϊμπέκικα, τσιφτετέλια, συρτομπάλους, χασάπικα, αλλά και τραγούδια από τη Θράκη, τα νησιά, κ.α..
Η Ντιλέκ Κοτς ζει και εργάζεται στην Ελλάδα από το 1999. Ευρέως γνωστή έγινε το 2004 από το soundtrack της ταινίας «Πολίτικη Κουζίνα» με το τραγούδι «Κανέλα, μπαχάρι και φιλί» σε στίχους και ερμηνεία δική της και μουσική Ευανθίας Ρεμπούτσικα. Έκτοτε έχει συνεργαστεί με σημαντικά ονόματα στο χώρο της παραδοσιακής και έντεχνης μουσικής όπως Ευανθία Ρεμπούτσικα, Γλυκερία, Γιώργος Καζαντζής, Σαβίνα Γιαννάτου, Αρετή Κετιμέ, Λιζέτα Καλημέρη, Νίκος και Γιασεμί Σαραγούδα, Σόλωνας Λέκκας, Θωμάς Κοροβίνης, Μαρία Φαραντούρη, Νένα Βενετσάνου, Βασίλης Λέκκας, Γίωτα Νέγκα, Ελλη Πασπαλά, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Χρόνης Αηδονίδη και άλλοι. Το 2006 συνεργάστηκε με την Εύξεινο Λέσχη Τρικάλων στην παράσταση «Μικρά Ασία. Η Τέχνη συναντά την Ιστορία».
10 χρόνια μετά έρχεται και πάλι στα Τρίκαλα για μια βραδιά γεμάτη κέφι και χορό, αλλά και νοσταλγία αποδίδοντας τα μικρασιάτικα τραγούδια στην αυθεντική τους μορφή.
Τιμή εισόδου 15 ευρώ με πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό.
Τηλέφωνα κρατήσεων 6978670067, 6978113967

Μετά τιμής για το ΔΣ
Ο πρόεδρος                                    Η γραμματέας
Κοσμάς Αποστολίδης                           Νόπη Παπαδοπούλου