Κυριακή 24.10.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ηλεία: Τηλεκπαίδευση στο πεζοδρόμιο!

03.12.2020 /

Η τηλεκπαίδευση συνεχίζεται και μαζί τα ευτράπελα σε διάφορα σημεία της χώρας. Στην Ηλεία, θέμα συζήτησης έχει γίνει ένας μαθητής…

Στο πεζοδρόμιο, πίσω από την πλατεία του Ανεμόμυλου, παρακολουθεί εδώ και 2 ημέρες, τα μαθήματά του μέσω τηλεκπαίδευσης, ένας μαθητής της Αμαλιάδας. Αιτία, όπως εξήγησε ο ίδιος είναι… ένα χαλασμένο ρούτερ!

«Το ρούτερ στο σπίτι χάλασε και περιμένω τον τεχνικό να έρθει να το φτιάξει» είπε στο Ilianews» ο μαθητής και συνέχισε: «Μέχρι τότε έπρεπε να βρω κάπου ίντερνετ για να μπορώ να μπαίνω στα μαθήματα».

Καλά ντυμένος, για να προφυλαχθεί από κρύο, ειδικά χθες που ήταν ιδιαίτερα τσουχτερό, με την σχολική του τσάντα και όλα τα «πολεμοφόδια» για την κατάκτηση της γνώσης, ο μικρός μαθητής κάθεται εδώ και περίπου ένα μήνα, όπως είπαν οι γείτονες της κεντρικής πλατείας στο παγωμένο πεζοδρόμιο, από τις 08.00 το πρωί έως τη 13.00 το μεσημέρι, για να παρακολουθήσει τα μαθήματά του.

Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του παρακείμενου καφενείου, που χρησιμοποιεί το ίντερνετ μέσω wifi ,του ανοίγει μερικές φορές την πόρτα να μπει μέσα, όπου έχει τραπέζι, καρέκλα και ζεστασιά.