Τετάρτη 04.08.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Η Π.Ε. Τρικάλων τίμησε τους ήρωες του υψώματος 731

09.03.2021 /

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων υπό αυστηρά μέτρα προστασίας και παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστου Μιχαλάκη  του Προέδρου της  Τοπικής Κοινότητας Αγίας Κυριακής κ. Χρήστου Παπαευθυμίου, καθώς και  του Ιερέως του Ιερού Ναού της Αγίας Κυριακής   Πατρός  Παναγιώτου  Μίχου ,τίμησε και φέτος την ημέρα Τιμής και Μνήμης των Μαχητών του 5ου Συντάγματος στο ύψωμα 731 με την τέλεση Ιερού Μνημοσύνου  υπέρ των πεσόντων και κατάθεση στεφάνων

Ο τιτάνιος  αγώνας  των ηρώων μας που έδωσαν στο ύψωμα 731 και σε όλη την αμυντική τοποθεσία του 5ου Συντάγματος  πρέπει να γίνει για όλους μας χρέος ενότητας και προσήλωσης στα ιδανικά της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας .

Ο έντονος πατριωτικός ζήλος των Ελλήνων και η απέραντη αγάπη τους για την Ελευθερία,  η πίστη τους στον Θεό και η συνέπεια στην εκτέλεση του καθήκοντος , οδήγησαν τους   Ήρωες μας  στην υπεράσπιση της Πατρίδας θυσιάζοντας τις ζωές τους,                                      ώστε να απολαμβάνουμε όλοι μας τα ιδανικά και τις αξίες της Ελευθερίας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό μας Ύμνο.