Πέμπτη 02.07.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Γιορτινό κλίμα στο κέντρο της πόλης

29.12.2018

Γιορτινό το κλίμα που διαμορφώθηκε σήμερα στην κεντρική πλατεία της πόλης των Τρικάλων.

Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Τρικάλων σε συνεργασία με την Ομοσπονδία ΕΒΕ Τρικάλων και τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων, με αφορμή τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και την υποδοχή του νέου έτους.

Οι πρόεδροι των τριών φορέων της τοπικής επιχειρηματικότητας κ.κ. Βασίλης Γιαγιάκος, Βαγγέλης Αγγελάκης και Χρήστος Μπλουγούρας, όπως επίσης και μέλη των διοικήσεων είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές με τους Τρικαλινούς ενόψει και της έλευσης του 2019, συνοδεία εξαιρετικού τοπικού οίνου και γευστικών τοπικών γλυκισμάτων.

Επίσημος προσκεκλημένος υπήρξε ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος με μεγάλη χαρά μοίρασε δωράκια στα παιδιά κι όλοι μαζί είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι επιχειρηματικοί φορείς της πόλης και του νομού προσκάλεσαν τον κόσμο κατά τη διάρκεια των αγορών τους, να σκεφτούν και να επιλέξουν τοπικά, στηρίζοντας την τοπική αγορά και τα προϊόντα του νομού, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη του τόπου μας.