Τρίτη 01.12.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Όλα έτοιμα για τη ‘’Γιορτή ποδηλάτου’’ από τον Ποδηλατικό σύλλογο Τρικάλων και τον Δήμο Τρικκαίων

17.05.2017 /

Ο ποδηλατικός σύλλογος Τρικάλων   σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων , στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειας του για την ανάπτυξη του αθλήματος της αγωνιστικής ποδηλασίας, διοργανώνει επίσημο αγώνα ατομικής χρονομέτρησης και 4cross για τις μικρές κατηγορίες στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων την επόμενη Κυριακή 21 Μαΐου 2017. Ώρα εκκίνησης των μικρών αθλητών – αθλητριών ορίζεται στις 11:00 το πρωί της Κυριακής. Στην πόλη μας αναμένεται να καταφθάσουν ποδηλατικά σωματεία απ΄όλες τις πόλεις της Ελλάδας και το θέαμα που θα προσφέρουν θα είναι ιδιαιτέρως απολαυστικό και ευχάριστο. Ο ποδηλατικός σύλλογος Τρικάλων θα συμμετέχει με όλους τους αθλητές  και αθλήτριες του ηλικίας από οκτώ μέχρι δεκατέσσερα  χρονών.

Σκοπός της συγκεκριμένης διοργάνωσης, που ευελπιστούμε ότι θα γίνει θεσμός για την πόλη μας, είναι τόσο η αποκόμιση ευχάριστων στιγμών για τους μικρούς αθλητές μας άλλα και η επαφή και των υπολοίπων  παιδιών και γονέων με το άθλημα της ποδηλασίας.

Ο Ποδηλατικός σύλλογος Τρικάλων τονίζει διαρκώς και με πολλές δράσεις του τόσο την ασφαλή μετακίνηση των παιδιών στους δρόμους της πόλης όσο και την ορθή εκμάθηση της ποδηλασίας (λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και αντιμετωπίζοντας αυτό το τόσο συναρπαστικό άθλημα με γνώμονα πάντα την ασφάλεια και την σωματική  ακεραιότητα των αθλητών του.)

Οι άνθρωποι λοιπόν του ποδηλατικού συλλόγου Τρικάλων είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για την καλύτερη δυνατή διοργάνωση.

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους μικρούς αθλητές μας και να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας:  ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας), STAVRAKIS (ελαστικά), ΜΠΟΤΗΣ (πρατήρια υγρών καυσίμων), ΚΑΛΛΙΑΓΡΑΣ (κρέατα), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ), VO2MAX (καταφύγιο Κόζιακα), ΒΙΟΛΑΝΤΑ (μπισκότα),Μιχαλίτση Μαρία (μονωτικά – οικοδομικά – υλικά)3G (ψηφιακές εκτυπώσεις), ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).

Αθλοθέτης: Δήμος Τρικκαίων.

Χορηγοί αγώνα: :  Crêperie Ty-koz Γιάννης Μπουλογιώργος -1 ΚΑΙ ΚΑΤΙ- Ζαχαροπλαστεία Μέλισσα ΚΑΦΕ Granello Μύλοι Γεωργανάδων

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την παρουσίαση του αγώνα στον παρακάτω σύνδεσμο: https://sway.com/hWvRUdIEWjmu5N6a?ref=Facebook&loc=endofstory

Καλό θέαμα!