Πέμπτη 23.05.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Απέκλεισαν το δρόμο προς Τυρνάβο οι πλημμυροπαθείς των Εργατικών Γιάννουλης

12.10.2023 /

Σε συμβολική κατάληψη του δρόμου Λάρισας – Γιάννουλης-Τυρνάβου, προχώρησαν το απόγευμα οι κάτοικοι των Εργατικών κατοικιών της Γιάννουλης διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός ότι τους έχει ξεχάσει η πολιτεία σε ότι αφορά τη στεγαστική τους αποκατάσταση.

Οι κάτοικοι ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα των Εργατικών κατοικιών προχώρησαν το απόγευμα σε 10λεπτη κατάληψη του οδοστρώματος

Απέκλισαν το δρόμο Λάρισας- Τυρνάβου οι κάτοικοι των Εργατικών Γιάννουλης- ένα μήνα και δεν πήραν ούτε ευρώ οι πλημμυροπαθείς

 

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνα των Πλημμυροπαθών της Γιάννουλης και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας Τάσος Τσαπλές μιλώντας στα “ΓΕΓΟΝΟΤΑ” της “Θεσσαλίας τηλεόρασης”:

“Πέρασε ένας και πλέον μήνας, από την φονική πλημμύρα που έπληξε τους κατοίκους των Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης (παλιών και νέων), όπως και μεγάλου μέρους της Θεσσαλίας. Ωστόσο τα μεγάλα προβλήματα που έχουμε παραμένουν, αφού κυβέρνηση, περιφέρεια και δήμος δεν τα έχουν επιλύσει. Υπάρχουν 950 διαμερίσματα στη Γιάννουλη εκ των οποίων τριακόσια περίπου ισόγεια, οι ιδιοκτήτες των οποίων δεν έλαβαν τα 6.600 ευρώ της στεγαστικής συνδρομής, ενώ πολλοί από αυτούς μένουν σε σπίτια συγγενών ή ξενοδοχεία. Για το λόγο αυτό ζητούν άμεσα λύση από την κυβέρνηση, καθώς απευθυνθήκαμε στο δήμο και μα ςπαρέπεμψε στη νέα δημοτική αρχή, που θα αναλάβει από τον Ιανουάριο!” ανέφερε ο κ. Τσαπλές για να καταλήξει πως στη συγκέντρωση που έγινε σήμερα το απόγευμα στην πλατεία των Εργατικών κατοικιών υπήρξε η πληροδφοράι πως η περιοχή δεν έχει ενταχθεί στις πλημμυροπαθείς γεγονός απαράδεκτο καθώς τα σπίτια είχαν μέσα 2 μέτρα νερό, επί πολλές ημέρες”

[fbcomments]