Κυριακή 19.01.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Γιάννης Τοπαλούδης: Αν δεν ήταν η κόρη μου, θα ήταν άλλο κοριτσάκι

10.12.2018 /

Για κυκλώματα που βιάζουν και εκβιάζουν φοιτήτριες στη Ρόδο κάνει λόγο ο πατέρας της άτυχης Ελένης, μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα.

Επιμένει στις φήμες που κάνουν λόγο για κυκλώματα που βιάζουν και εκβιάζουν κορίτσια που σπουδάζουν στη Ρόδο ο πατέρας της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, που δολοφονήθηκε άγρια στο νησί, όπου σπούδαζε.

Όπως είπε ο Γιάννης Τοπαλούδης, μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα, δεν πρόκειται για καταγγελία, αλλά, για «αυτά που ακούω στον Τύπο».

«Πιθανόν να υπάρχουν κι άλλα κορίτσια που έχουν υποστεί αυτά που αποπειράθηκαν να κάνουν στην κόρη μου», είπε σχετικά, κάνοντας λόγο για «ανθρώπους που κάνουν συστηματικά αυτήν τη δουλειά. Βάζουν τέτοια κορίτσια στο στόχαστρο και όχι μόνο τα βιάζουν, τα εκβιάζουν κιόλας».

Όπως ο ίδιος εξήγησε, πρόκειται για «άβγαλτα» κορίτσια που πάνε από την περιφέρεια στη Ρόδο για να σπουδάσουν και οι συγκεκριμένοι άνθρωποι «εκμεταλλεύονται την καλοσύνη και τις αρχές με τις οποίες έχουν μεγαλώσει αυτά τα παιδιά».

«Κάποια στιγμή να μιλήσουν οι Ροδίτες και να μπουν όλοι αυτοί στη φυλακή», απηύθυνε έκκληση και ανέφερε ότι, «αν υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις κοριτσιών που παρουσιάστηκαν σαν πνιγμοί να ερευνηθούν».

«Το κορίτσι μου είχε το σθένος να πει σε αυτούς ότι ‘θα το πω στον μπαμπά μου και θα πάρω την αστυνομία’ και αυτοί οι άνανδροι το χτυπούσαν με το σίδερο», σημείωσε περιγράφοντας την αντίδραση της κόρης του στους βασανιστές της, για να καταλήξει πως «αν δεν ήταν η κόρη μου, ενδεχομένως να ήταν ένα άλλο κοριτσάκι».