Πέμπτη 29.02.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Τα βρόντηξε από την προεδρία του Εργατικού Κέντρου ο Γιάννης Οικονόμου

16.04.2022

Τελικά δεν άντεξε και τα βρόντηξε από την προεδρία του Εργατικού Κέντρου ο ο Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος μετά από τριετή θητεία υπέβαλλε χθες την παραίτηση του, στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου. Μάλιστα ο ίδιος είχε ως στόχο την απομαγνητοφώνηση κρίσιμων πρακτικών Δ.Σ 7ετίας, κάτι που τελικά θα πρέπει να δούμε τι θα βγάλει, όταν δοθούνε στην δημοσιότητα.

Πλέον μένει να δούμε ποιος ή… ποια θα αναλάβει τα ηνία του Εργατικού Κέντρου, αφού δεν αποκλείεται η Μάνη Γιαννοτάκη να είναι η δεύτερη γυναίκα πρόεδρος μετά τη Ντίνα Δήμα.

Ο ίδιος ο Γιάννης Οικονόμου δήλωσε:

«Πριν τρία χρόνια περίπου μου ανατέθηκε από το Πρωτοδικείο Τρικάλων, η “ειδική αποστολή”, να εκκαθαρίσω τα Μητρώα Σωματείων και να οδηγήσω το κλειστό για 4,5 χρόνια ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, σε εκλογές.

Ετσι και έγινε, έχοντας την τιμή στις εκλογές του 2019 να αναδειχθώ πλειοψηφών σύμβουλος και κατόπιν Πρόεδρος.

Ήρθε η ώρα λοιπόν και αφού έχουνε μπεί αρκετά πράγματα στη σειρά, όσα ήταν εφικτό, όπως Ορκωτός λογιστής, Απομαγνητοφώνηση κρίσιμων πρακτικών Δ.Σ 7ετίας, αλλά κυρίως την στήριξη εργαζομένων όπου και όταν χρειάστηκε, να ασχοληθώ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ πλέον με την αρμοδιότητα μου ως Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Ποιότητας Ζωής, θέση που οι Τρικαλινοί με την ψήφο τους μου εμπιστευθήκαν.

Καλή συνέχεια στο Δ.Σ του ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ με ηρεμία, σύνεση, δυναμική γιατί οι Τρικαλινοί Εργαζόμενοι έχουν ανάγκη ένα ΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ!

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ».

[fbcomments]