Κυριακή 19.09.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Απίστευτα στοιχεία για τον Γιαλιά και τη δολοφονία της πρώην συζύγου του

24.05.2018

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας, για την άγρια δολοφονία 51χρονης γυναίκας με δυο σφαίρες στο κεφάλι, στη Μάνδρα, μέσα στην αυλή του σπιτιού της.

Η γυναίκα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ήταν πρώην σύζυγος γνωστού επιχειρηματία της περιοχής ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα των φορτορεκφορτώσεων και ο οποίος ασχολείται και με τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, το θύμα υπήρξε σύζυγος του κ. Χρήστου Γιαλιά, με τον οποίο μέχρι τη διάζευξη του απέκτησαν δύο παιδιά. O Χρήστος Γιαλιάς υπήρξε πρόεδρος του Α.Ο.Τρίκαλα ΠΑΕ την περίοδο 2015-17.

Η γυναίκα βρέθηκε με δυο σφαίρες στο κεφάλι στην αυλή του σπιτιού της. Ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή ήταν μια φίλη της με την οποία είχε βγει να διασκεδάσει το προηγούμενο βράδυ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star και την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, το 51χρονο θύμα είχε καταφύγει στον Εισαγγελέα προκειμένου να ζητήσει προστασία καθώς ένας άνδρας από την Τρίπολη την πολιορκούσε ερωτικά, παρά τη θέλησή της.

Οι έρευνες των αστυνομικών θα στραφούν και στο παρελθόν του πρώην συζύγου της, Χρήστου Γιαλιά, ο οποίος έχει δεχθεί αρκετές επιθέσεις ενώ έχει κατηγορηθεί και για κατοχή μεγάλης ποσότητας οπλισμού, μεταξύ των οποίων και Καλάσνικοφ.

Πηγή altsantiri.gr