Τετάρτη 26.02.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Τραγικό τέλος για τον 20χρονο Βαγγέλη Γιακουμάκη

15.03.2015

Νεκρός βρέθηκε λίγο μετά τις 8.00 το πρωί, σε βαλτώδη περιοχή της Δημοτικής Επιχείρησης Λίμνης Ιωαννίνων, κοντά στο γήπεδο της Ανατολής, ο αγνοούμενος 20χρονος σπουδαστής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων Βαγγέλης Γιακουμάκης. Tο πτώμα του νεαρού το εντόπισε ένα ζευγάρι που σταμάτησε στο σημείο νωρίς το πρωί της Κυριακής, λόγω βλάβης στο αυτοκίνητό τους. Το πτώμα βρέθηκε σε χωράφι, 60 μέτρα από χωματόδρομο, στην περιοχή Κάτσικα και σε απόσταση 500 μέτρων από τη Γαλακτοκομική Σχολή. Δίπλα από το πτώμα, που βρίσκεται σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, εντοπίστηκε ένα μαχαίρι.
Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία κι εκείνη με τη σειρά της κάλεσε τον θείο του παιδιού Γιώργο Βιβιεδάκη, ο οποίος έσπευσε επιτόπου και αναγνώρισε τον ανιψιό του.
Στο σημείο βρίσκεται επίσης ο ιατροδικαστής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Θόδωρος Βουγιουκλάκης. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να εξακριβωθεί από την ιατροδικαστική έρευνα και επίσημα η ταυτότητα του νεκρού, καθώς τα χαρακτηριστικά του προσώπου του είναι αλλοιωμένα.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το πτώμα φέρει τραύμα στον καρπό του. Οι πρώτες ενδείξεις αποκλείουν την εγκληματική ενέργεια και είναι πιθανό το σενάριο ο νεαρός να έβαλε τέλος στη ζωή του.
Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος φοιτητής από το Ρέθυμνο είχε εξαφανιστεί από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου.

Πηγή: zougla.gr