Παρασκευή 30.10.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Για ποιο ήθος και διαφάνεια μιλάτε κ. Μαράβα;

15.04.2019

Συγγενικό πρόσωπο Αντιδημάρχου του κ. Μαράβα πήρε 210.000,00 ευρώ για αποχιονισμούς. Για τον ίδιο τον Αντιδήμαρχο υπάρχουν χρηματικά εντάλματα στο όνομά του.

Υποψήφιος πρόεδρος ορεινών με τον κ. Μαράβα το 2014 επίσης για αποχιονισμούς πήρε 67.000,00 ευρώ. Νυν πρόεδρος και υποψήφιος στο πλευρό του κ. Μαράβα χρηματικά εντάλματα ύψους 210.000 ευρώ.

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του κ. Μαράβα, όλως τυχαίως, κατέφερε την μείωση του μισθώματος του σε δημοτικό κατάστημα δύο μήνες πριν τις εκλογές.

Ξάδερφος αντιδημάρχου κατάφερε επίσης (με διαφάνεια) την μείωση του μισθώματος του σε δημοτικό κατάστημα (φιλέτο) του Δήμου Πύλης.

Υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος στο πλευρό του κ. Μαράβα πήρε με απευθείας ανάθεση για καθαρισμό δημοτικών κτιρίων 16.000,00 ευρώ.

Αντιδήμαρχος με εκατοντάδες χρηματικά εντάλματα στο όνομα του, στο όνομα της γυναίκας του και στο όνομα της αδερφής του.

Τραπεζώματα σε κλειστά καταστήματα του δήμου από τον δήμαρχο και τους υποψηφίους συμβούλους του.

Συγγενικό πρόσωπο του ίδιου του δημάρχου με μείωση ενοικίου στο καλύτερο ακίνητο του Δήμου.

Όλα αυτά μπορεί να είναι νόμιμα, είναι όμως ηθικά; Αν αυτό κ. Μαράβα είναι ήθος, και διαφάνεια που αποκαλείστε τότε εμείς δεν ξέρουμε καλά την ελληνική γλώσσα.

 

Με εκτίμηση

Γιάννης Παπακωνσταντίνου

Δημοτικός σύμβουλος Πύλης