Παρασκευή 17.01.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Γεμάτη από ευχές και παροτρύνσεις η κοπή πίτας της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων

09.02.2019 / /

Χθες το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη κ.Χρήστου Μιχαλάκη, περιφερειακών συμβούλων και υπαλλήλων της ΠΕΤ.  Την πίτα ευλόγησε ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών Αλέξιος δίνοντας τις καλύτερες ευχές για μια υγιή και δημιουργική χρονιά.

Ο κ. Μιχαλάκης, αφού έδωσε τις καθιερωμένες ευχές για μια καλή, δημιουργική και ευλογημένη χρονιά, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα του έργου που επιτελούν καθημερινά οι υπάλληλοι, έχοντας πάντα ως στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών και την προώθηση των θεμάτων που αφορούν και τον νομό τον Τρικάλων ειδικά και την Θεσσαλία γενικά.

«Παλεύουμε για το Νομό με όσες δυνάμεις έχουμε για να έχει ο πολίτης τις υπηρεσίες που του αξίζουν. Σας ευχαριστώ που υπερασπίζεστε με όλες σας τις δυνάμεις τον θεσμό που μας επέλεξαν οι πολίτες για να υπηρετήσουμε. Δεν θέλω να περάσουμε αυτές τις ώρες ούτε με απολογισμούς, ούτε με δεσμεύσεις για τα αυτονόητα. Προτιμώ να εκφραστεί η ομόνοια μεταξύ μας και ο αλληλοσεβασμός που υπάρχει» επισήμανε μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης.