Δευτέρα 13.07.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

ΓΑΠ εσύ σουπερστάρ ή ένας ύμνος στον Γιωργάκη

07.01.2015

Του Αντώνη Μπατζιά

Ο Γιώργαρος επέστρεψε!!! Ο μόνος πολιτικός που θυσίασε τα πάντα για να σώσει αυτή τη χώρα, γύρισε και μας άπλωσε το χέρι αυτή τη δύσκολη στιγμή!

Την ώρα που αν βγει κυβέρνηση Συ.Ριζ.Α. θα πτωχεύσουμε, θα φύγουμε απ’ το ευρώ, θα μας βρουν σεισμοί, λιμοί και καταποντισμοί…
Την ώρα που αν βγει η Νέα Δημοκρατία θα πληρώνουν δόσεις τα δισέγγονά μας, οι μισθοί θα πέσουν στα 100ευρω τον μήνα και οι συντάξεις θα καταργηθούν οριστικά…
Την ώρα που το γνήσιο Πα.Σο.Κ. μεμψιμοιρεί και κλαίει…
Την ώρα που καμία σοβαρή πρόταση δεν υπάρχει από τα άλλα κόμματα…
Ο Γιώργος ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ!!! Εγκαταλείποντας την ακαδημαϊκή του καριέρα στην Αμερική… Χωρίς να μας κρατάει κακία που του φερθήκαμε έτσι… Επιστρέφει και να μας δώσει ελπίδα! Να βγάλει το καράβι από την ξέρα! Έρχεται να μας σώσει! Με σύνθημα «Ή αλλάζετε ή βουλιάζετε» και υποσχόμενος τουλάχιστον ένα δημοψήφισμα τον μήνα,  ο Γιώργος γύρισε! Όχι σαν Γιωργάκης, αλλά σαν Γιώργαρος! Σαν σωτήρας! Σαν μεσσίας!
Μόνο ο μεσσίας επιστρέφει με τόση ανωτερότητα να σώσει αυτούς που του φέρθηκαν τόσο αχάριστα και δεν αναγνώρισαν ποτέ τις ικανότητές του. Δεν έφτιαξε κόμμα ο Γιώργος, ένα μεγάλο σπίτι έφτιαξε, λέει, μια κιβωτό λέω εγώ, σαν άλλος Νώε, να βάλει όλους εμάς τους αμαρτωλούς μέσα, να σωθούμε από τον κατακλυσμό μέτρων και φόρων!
Σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή μας απλώνει το χέρι προς τη σωτηρία!
Με λέξεις που χρησιμοποίησε ο μπαμπάς (κάτι θα ήξερε…) όπως «κίνημα» και «σοσιαλιστές»  ο Γιώργος της καρδιάς μας είναι ξανά εδώ, κοντά μας!
Την ώρα που πολιτικάντηδες μας τάζουν λαγούς (μισθούς) με πετραχήλια (αυξήσεις),  ή μας ζητάνε περισσότερη υπομονή, ο Γιώργαρος δείχνει τον δρόμο!
Αυτός που με το ποδήλατό του, παραδειγμάτισε μέχρι και τον αμετανόητο εγκληματία Χριστόδουλο Ξηρό (μόνο με ποδήλατο κυκλοφορούσε ο κακοποιός..)
Αυτός που πρώτος μίλησε τη γλώσσα της αλήθειας (λεφτά υπάρχουν…)
Αυτός που έβαλε τη βάση για το σύστημα υγείας όπως είναι σήμερα.
Αυτός, ο άνθρωπος αυτός… Ο μεγαλόψυχος! Ο φιλεύσπλαχνος! Παρά τον χλευασμό και τις ύβρεις είναι πάλι εδώ!!!
Γιώργαρε, σ’ ευχαριστούμε!

*Την ώρα που γραφόταν το κείμενο δεν είχαν εξακριβωθεί οι πληροφορίες πως τον Χριστόδουλο Ξηρό κατέδωσε ο συνοικιακός κομμωτής, αφού είχε προσπαθήσει αρκετές φορές να τον κάνει άνθρωπο, κουρεύοντας τον ή βάφοντάς του τη ρίζα.