Σάββατο 02.12.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Φρικτό έγκλημα στην Βραζιλία: Σκότωσε οκτώ μηνών έγκυο και της πήρε το έμβρυο!

30.06.2017

Σοκ στις ΗΠΑ: Γυναίκα ξερίζωσε από την κοιλιά το έμβρυο 26χρονης εγκύου!
Η δολοφόνος είπε στους αστυνομικούς πως ήθελε πάρα πολύ ένα παιδί – Ξεγέλασε το θύμα της λέγοντας πως ήθελε να της δώσει πράγματα για το μωρό
Ένα φρικτό έγκλημα έγινε την Τρίτη στην Μπραζίλια της Βραζιλίας, όπου μια γυναίκα δολοφόνησε με άγριο τρόπο μια οκτώ μηνών έγκυο γυναίκα, της άνοιξε την κοιλιά και της πήρε το έμβρυο!

Η έγκυος Ναιάρα Σίλβα Κόστα πίστευε ότι η δολοφόνος της θα της έδινε πράγματα για το παιδί της και πείστηκε να την επισκεφτεί στο σπίτι της, όπου τελικά έχασε τη ζωή της.

Η 27χρονη Σουέλεν Κοΐμπρα ντο Κάρμο νάρκωσε, κρέμασε και μετά μαχαίρωσε την 22χρονη έγκυο, προτού της αφαιρέσει το έμβρυο από την μήτρα. Το άτυχο παιδάκι δεν κατάφερε να επιβιώσει.

Η Κάρμο συνελήφθη από την αστυνομία και ομολόγησε το έγκλημα, ενώ υποστήριξε πως έκανε ό,τι έκανε γιατί ήθελε πολύ ένα παιδί. Ισχυρίζεται πως είχε κάνει έκτρωση λίγες εβδομάδες νωρίτερα, χωρίς όμως να αποκαλύπτει το γιατί.

Γνώρισε το θύμα της μέσω των social media, όπως αποκάλυψε η αστυνομία.

Μετά τον φόνο, έθαψε την 22χρονη στον κήπο της, όπου είχε ζητήσει από έναν γείτονα να της ανοίξει μια «τρύπα», υποτίθεται για να φυτέψει λουλούδια. Αυτή η κίνησή της αποκάλυψε και το έγκλημα, καθώς ο άντρας, όταν εκείνη του ζήτησε ο λάκκος να έχει μήκος δύο μέτρα και βάθος ένα, την υποψιάστηκε και την κατήγγειλε στην αστυνομία.

Το μωρό βρέθηκε τυλιγμένο με πανιά μέσα σε μια λεκάνη για ρούχα στο υπνοδωμάτιο της φόνισσας.

Τον Μάρτιο του 2015, πάλι με την ίδια δικαιολογία, ότι θα της έδινε ρούχα για το μωρό, είχε ξεγελάσει μια έγκυο και της είχε ξεριζώσει το μωρό από την κοιλιά.
Πηγή:Proto thema.gr

[fbcomments]