Κυριακή 29.11.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Φονική καραμπόλα στην Κρήτη: Έπεσε από γέφυρα λεωφορείο με 40 επιβάτες

19.08.2017 /

Ένας νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια ΙΧ αυτοκινήτου,το οποίο συγκρούστηκε με τουριστικό λεωφορείο στην παλιά εθνική οδό, μεταξύ Γουβών και Χερσονήσου, στο ύψος της γέφυρας του Αποσελέμη, στην Κρήτη.

Από τους επιβάτες που ήταν για αρκετή ώρα εγκλωβισμένοι ανασύρθηκαν δύο τραυματίες, ένας άνδρας και μία γυναίκα, περίπου 50 ετών, που επέβαιναν στο λεωφορείο.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο δεν έχουν διευκρινιστεί πλήρως, ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αρχών, το πούλμαν αρχικά συγκρούστηκε με ιδιαίτερη σφοδρότητα με το πρώτο ΙΧ, το οποίο κινούμενο ανεξέλεγκτα εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο.

Την ίδια ώρα ωστόσο, ο οδηγός του τουριστικού λεωφορείου έχανε τον έλεγχο του βαρέος οχήματος, με αποτέλεσμα να εκτραπεί και να ανατραπεί, πέφτοντας από την παλιά γέφυρα!

Στην ευρύτερη περιοχή επικρατεί κυκλοφοριακό χάος, με τους άνδρες της τροχαίας να προσπαθούν να εκτρέψουν την κυκλοφορία των ακινητοποιημένων αυτοκινήτων, όπως αναφέρει το cretapost.gr.