Κυριακή 01.08.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Φωκίδα: Κλέφτης δήλωσε κλοπή του αυτοκινήτου του και βρέθηκε με χειροπέδες

03.10.2017 /

Οι θρασύτατοι κλέφτες σήκωσαν από ηλεκτρικές συσκευές μέχρι… σεντόνια, πιστεύοντας ότι ήταν η τυχερή τους βραδιά, αφού έφευγαν ανενόχλητοι με τα κλοπιμαία. Η «παρέα» ήταν με δύο αυτοκίνητα τα οποία γέμισαν ασφυκτικά με τη λεία των δραστών.
Η παρέα όμως που κινούνταν στις 2 τα ξημερώματα στη Λιλαία κίνησε τις υποψίες σε κάτοικο της περιοχής, ο οποίος την ακολούθησε με το αυτοκίνητο του, ειδοποιώντας συγχρόνως την αστυνομία. Κάπως έτσι στο σημείο έφτασε η Α’ Ομάδα ΟΠΚΕ Άμφισσας και ξεκίνησε την καταδίωξη, με τα δύο οχήματα των δραστών να χωρίζονται στο δρόμο προς την Μαριολάτα.

Το ένα από τα οχήματα που καταδίωκαν οι αστυνομικοί, ένα πολυμορφικό, κάποια στιγμή ακινητοποιήθηκε σε χαντάκι και οι δύο άνδρες που επέβαιναν σε αυτό το εγκατέλειψαν μέσα στο σκοτάδι διαφεύγοντας τη σύλληψη. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχε πληθώρα κλοπιμαίων, ενώ στη συνέχεια ταυτοποίησαν ότι ανήκε σε 40χρονο Ρουμάνο κάτοικο Αμφίκλειας.

Ο τελευταίος λοιπόν το πρωί της Τρίτης γύρω στις 9:00 πήγε στο ΑΤ της Αμφίκλειας προκειμένου να δηλώσει κλοπή για το αυτοκίνητό του και τότε βρέθηκε με χειροπέδες.

Την ενδιαφέρουσα αυτή υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Άμφισσας, το οποίο διενεργεί την έρευνα για τον εντοπισμό και των υπολοίπων δραστών που φέρεται ότι είναι ομοεθνείς του 40χρονου.

Πηγή: LamiaReport