Τετάρτη 26.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Επεσε το ξύλο της… αρκούδας χθες το βράδυ στη Φήκη Τρικάλων

01.08.2015

Ποια Ζωνιανά και ποια Κρήτη, το νέο σήριαλ στις βεντέτες φαίνεται να εξελίσσεται στη Φήκη Τρικάλων μεταξύ νεαρών, δύο οικογενειών στη Φήκη Τρικάλων.

Χθες βράδυ τα πράγματα ξέφυγαν, καθώς αρχικά οι νεαροί μετέβησαν στο σπίτι που μένουν τα δύο αδέρφια και αλληλοχτυπήθηκαν. Στη συνέχεια όμως οι νεαροί που αποχώρησαν, ξαναγύρισαν με μεγαλύτερη παρέα και εκεί τα πράγματα ξέφυγαν εντελώς, καθώς εκτός από τον άγριο ξυλοδαρμό μεταξύ τους, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ένας εκ των νεαρών ίσως να κρατούσε και κυνηγετικό όπλο…

Σύμφωνα με ανάρτηση του trikalaola.gr , ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και αμέσως στο σημείο έφτασαν 2 περιπολικά, καθώς και 2 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ δια παν ενδεχόμενο… Τελικά με την επέμβαση της Αστυνομίας τα πνεύματα καθησύχασαν, αλλά δύο νεαροί εκ των εμπλεκομένων μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Τρικάλων και ένας από την άλλη παρέα μετέβη μόνος του.

Αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες σε όλους, οι νεαροί αποχώρησαν.Βεβαίως και στο Νοσοκομείο υπήρξε ένταση, χωρίς ωστόσο οι εμπλεκόμενοι να έρθουν σε άμεση επαφή.

Τώρα εκφράζονται φόβοι πως η βεντέτα που άρχισε ίσως να συνεχιστεί, με απρόβλεπτες συνέπειες, καθώς η Αστυνομία ασχολήθηκε ξανά με ανάλογο περιστατικό με τους ίδιους εμπλεκομένους.

Μετά το Νοσοκομείο οι 3 νεαροί μαζί και με άλλους εμπλεκομένους, κατέληξαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων για τα περεταίρω.

Την συνέχεια ίσως την δούμε απόψε στη γιορτή καρπουζιού, με μουσική υπόκρουση Αντζελα Δημητρίου και Σαφέτη…