Κυριακή 29.01.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Αλλη μια ξεχωριστή διάκριση για το ΦΑΣΤ ΦΟΥΝΤ JONNY’S

29.11.2022 /

Μπορεί οι επισκέπτες στην πόλη των Τρικάλων να ελέγχουν πριν έρθουν στην πόλη μας που θα φάνε και που θα πιούνε, όμως εμείς οι Τρικαλινοί, δεν χρειαζόμαστε οδηγό να μάθουμε πως ΤΟ ΦΑΣΤ ΦΟΥΝΤ JONNY’S πέρα από τον μοναδικό χειροποίητο γύρο, έχει δεκάδες άλλες προτάσεις για φαγητό και άψογο σέρβις.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που διακρίθηκε ανάμεσα σε 54.500 καταστήματα στη χώρα τα οποία αξιολογούνται από το πρόγραμμα  «ΑΕΤΟΙ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ – ΗΓΈΤΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ»

Το project ‘’ Αετοί ‘’ είναι μια μοναδική κατάταξη στην οποία περιλαμβάνονται οι επιχειρήσεις, που χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, αποκλειστικά βάσει των αξιολογήσεων πελατών. Είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από αυτό το πρόγραμμα και μια μοναδική κριτική επιτροπή που αξιολογεί τις εκάστοτε επιχειρήσεις.
Η κατάταξη ‘’ Αετοί ‘’ δημιουργήθηκε για να επιλέξει τις πιο αγαπητές επιχειρήσεις. Οι βραβευμένες εταιρείες είναι κορυφαίοι στον κλάδο, εστιάζοντας ενεργά στην ανάπτυξη και βελτίωση των παροχών τους, το οποίο μεταφράζεται στην ποιότητα των υπηρεσιών και στην ικανοποίηση των πελατών.

Τις μοναδικές γεύσεις του ΦΑΣΤ ΦΟΥΝΤ JONNY’S  θα τις βρείτε Ασκληπιού 38 ή στο σπίτι σας με ντελίβερι στο 24310 75280 – 6983765 641

 

[fbcomments]