Πέμπτη 09.04.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Τα καλαμπόκια στα Φάρσαλα φυτρώνουν… τρίφυλλα

23.07.2016 /

Συνελήφθησαν, το πρωί και το μεσημέρι στα Φάρσαλα και την ευρύτερη περιοχή τους, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 44χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας και ένας 47χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για, κατά περίπτωση, παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

opla

Αναλυτικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, χθες το πρωί, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας και του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων εντόπισαν τον αλλοδαπό να προσέρχεται με Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο μέσα σε αγρόκτημα καλλιέργειας καλαμποκιού, ιδιοκτησίας του 47χρονου ημεδαπού, όπου εργαζόταν ως εργάτης γης, και να προβαίνει σε καλλιεργητικές πράξεις.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο χώρο, οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο αποψιλωμένα και κατάλληλα διαμορφωμένα σημεία μέσα  στην καλλιέργεια, στα οποία ο υπήκοος Αλβανίας καλλιεργούσε (27) δενδρύλλια κάνναβης, πλήρους ανάπτυξης, ύψους από (0,8) έως (2,3) μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Στη συνέχεια, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας εντοπίστηκε στα Φάρσαλα και συνελήφθη ο ημεδαπός, ενώ σε διενεργηθείσες έρευνες στο όχημα, σε οικία του υπηκόου Αλβανίας, σε αγροτική αποθήκη ιδιοκτησίας του 47χρονου ημεδαπού, καθώς και σε οικία του 47χρονου στα Φάρσαλα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

–  δύο δίκαννα κυνηγετικά όπλα,

–  ένα περίστροφο,

–  (46) κυνηγετικά φυσίγγια,

–  ένα φυσίγγιο πολεμικού όπλου,

–  (59,5) ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή,

–  δεκαεπτά μισά δισκία άγνωστου τύπου,

–  ένα κινητό τηλέφωνο και

–  το χρηματικό ποσό των (240) ευρώ.

Επιπλέον, κατασχέθηκε και το προαναφερόμενο φορτηγό αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

Πηγή Larssanet