Σάββατο 18.09.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Έκοψαν πίτα οι κυνηγοί της Φαρκαδόνας

11.01.2020

Έκοψαν την πίτα τους και αντάλλαξαν ευχές οι Κυνηγοί της Φαρκαδόνας σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Ζάρκο

Με την ευχή η νέα χρονιά να φέρει υγεία στους ίδιους και στις οικογένειες τους αλλά και πολύ περισσότερα νέα μέλη, έκοψε την πίτα της η διοίκηση του Κυνηγετικού Συλλόγου Φαρκαδόνας και Περιχώρων.

Η εκδήλωση διεξήχθη στο Ζάρκο παρουσία εκπροσώπων φορέων της περιοχής και συγκεκριμένα των αντιδημάρχων Φαρκαδόνας κ.κ. Ελένη Στεργίου Μπότη και Γιάννη Γεωργολόπουλου καθώς και πλήθος κυνηγών της Φαρκαδόνας και της ευρύτερης περιοχής που αποτελούν δύναμη του Συλλόγου.

Την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος του Ζάρκου π. Γεώργιος Διβανές που ευχήθηκε υγεία στους κυνηγούς και μια καρποφόρα χρονιά για τους ίδιους και τις οικογένειες τους.

Τις ευχές της προς τους συμμετέχοντες, μέλη και φίλους του Κυνηγετικού Συλλόγου Φαρκαδόνας, έδωσαν η διοίκηση, η Ομοσπονδία και οι εκπρόσωποι του Δήμου Φαρκαδόνας.

Από πλευράς του ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Πέτρος Παλάντζας, ευχήθηκε καλή χρονιά στους συναδέλφους του και περισσότερες κυνηγετικές επιτυχίες. Επικέντρωσε την προσοχή του στο έργο που παρήγαγε ο Σύλλογος, το οποίο στηρίχτηκε από το σύνολο των μελών και χαρακτηρίστηκε επιτυχημένο. «Πραγματικά οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι το έργο του Συλλόγου την περασμένη χρονιά υπήρξε επιτυχημένο. Σ’ αυτό το συμπέρασμα καταλήγουμε, μετά τον απολογισμό που κάναμε ως διοίκηση με την ολοκλήρωση του έτους. Σε αυτή την προσπάθεια συνέβαλαν πολλοί, αρχικά η διοίκηση και τα μέλη του Συλλόγου που αγκάλιασαν κάθε προσπάθεια μας. Οι προσπάθειες μας σαφώς συνάντησαν την θετική ανταπόκριση της Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας, την οποία ευχαριστούμε θερμά», τόνισε μεταξύ των άλλων ο πρόεδρος.

Την αμέριστη συμπαράσταση προς τον το Σύλλογο και τους κυνηγούς εξέφρασε οι κ.κ. Ελένη Στεργίου – Μπότη και Γιάννης Γεωργολόπουλος, οι οποίοι και τόνισαν για μια ακόμη φορά ότι ο Δήμος θα είναι αρωγός σε ότι χρειαστούν οι κυνηγοί και ο Σύλλογος.

Η επόμενη εκδήλωση που προετοιμάζουν οι κυνηγοί είναι της ετήσιας χοροεσπερίδας που διεξάγεται την περίοδο των Αποκριών

Πηγή Krinilive