Παρασκευή 01.07.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Εξαφανίστηκαν τέσσερις πίνακες ζωγραφικής από το δημαρχείο Φαρκαδόνας!!!

25.04.2021

Σάλος έχει ξεσπάσει στο δήμο Φαρκαδόνας με την εξαφάνιση τεσσάρων πινάκων ζωγραφικής από τον Φαρκαδόνιο παγκοσμίου φήμης ζωγράφο Αγγελο Παναγιώτου. Την καταγγελία έκανε ο ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου ΕΒΕ Φαρκαδόνας κ. Ξάνθος Νάτσινας, ενώ η (εξαφανισθήσα κατά τα άλλα) δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής παράταξης Λένα Χαλαβατζά σχολιάζει “Σημερινός αντιδήμαρχος έχει επιληφθεί το θέμα, αλλά δεν μας έχει ενημερώσει τη πρόκριτε να κάνουν”.

“Ο Φαρκαδόνιος Άγγελος Παναγιώτου παγκόσμιας φήμης ζωγράφος, είχε κάνει 4 έργα του δώρο στο δήμο φαρκαδόνας,το 1987, στη συνέχεια μετακόμισε το δημαρχείο στο νέο κτήριο το 1996, πήραν τους πίνακες του ζωγράφου ,και τους τοποθέτησαν στο νέο δημαρχείο.

Από τότε περίπου διότι δεν ήμουνα πλέον δημοτικός σύμβουλος έχουν χαθεί ή «αρπαχτεί». Μέχρι τώρα παρά την παρέμβαση μου ως ενεργός δημότης δεν ανταποκρίθηκαν οι άρχοντες του δήμου μας και έχει επικρατήσει σιωπή.

Ερώτηση: δημόσια θέλω να μάθω ως ενεργός δημότης και πρώην δημοτικός σύμβουλος τι απέγιναν τα έργα του Άγγελου Παναγιώτου .

Πρέπει να απαντήσει ή απαιτήσει η νέα δημοτική αρχή του δήμου Φαρκαδόνας, που είναι οι πίνακες;

Aυτά τα 4 έργα του,για το καλό του δήμου μας πρέπει να βρεθούν και να πάνε στην θέση τους.

Υπάρχει και συνέχεια στο θέμα”.

Ξάνθος Νάτσινας