Κυριακή 10.12.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Βολές Καϊμά κατά της Ν.Ε. του ΚΙΝΑΛ

07.02.2019

Διαφωνεί με τους τρόπους και τις τακτικές της Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων του ΚΙΝ.ΑΛ. και της Τοπικής Οργάνωσης Φαρκαδόνας, ως προς την στήριξη της υποψηφιότητας για το Δήμο Φαρκαδόνας

Δυσαρεστημένος εμφανίζεται ο κ. Δημήτρης Καϊμάς από τις εσωκομματικές διαδικασίες του Κινήματος Αλλαγής από πλευράς Νομαρχιακής Οργάνωσης Τρικάλων και Τοπικής Οργάνωσης Φαρκαδόνας για την στήριξη υποψηφίου στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Φαρκαδόνας.

Ο κ. Καϊμάς, ο οποίος προ διμήνου είχε εκφράσει ενδιαφέρον να ηγηθεί του συνδυασμού με τη στήριξη του ΚΙΝ.ΑΛ. σε κείμενό του, στέκεται στις εξελίξεις, εκφράζοντας παράπονα για τον τρόπο επιλογής και στήριξης, επιρρίπτοντας ευθύνες στα δυο Όργανα, των Τρικάλων και της Φαρκαδόνας.

Στην επίσημη δήλωση του κάνει λόγο για τραγέλαφο, αφού όπως αναφέρει, οι ίντριγκες και οι φατρίες συνεχίζουν να υπάρχουν μέχρι σήμερα σε έναν χώρο που έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ελληνική κοινωνία και τον λαό.

Αναλυτικά το κείμενο του κ. Δημήτρη Καϊμά έχει ως εξής:

«Αγαπητοί φίλοι του Δήμου Φαρκαδόνας χωρίς περιστροφές και πολλά λόγια η όλη διαδικασία από την αρχή εξελίχθηκε σε τραγέλαφο αφού οι ίντριγκες και οι φατρίες συνεχίζουν να υπάρχουν μέχρι σήμερα σε έναν χώρο που έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ελληνική κοινωνία και τον λαό που με λύπη και μεγάλη θλίψη έχει συρρικνωθεί και κοντεύει να αυτοδιαλυθεί μέσα σε λίγα χρόνια και αυτό γιατί χάνοντας την εξουσία μέσα από εσωκομματικές ραδιουργίες όλες οι ομάδες και ομαδούλες έτρεχαν για να προλάβουν στέγη και θώκους για ιδιοτελής σκοπούς. Αυτό γίνεται δυστυχώς και σήμερα μέσα στις υποτιθέμενες οργανώσεις του ΚΙΝΑΛ στο Νομό μας όπου διάφοροι αυτοαποκαλούνται όργανα τοπικά και Νομαρχιακά άνευ εκλογής με συμμετοχή του κόσμου και παίρνουν αποφάσεις όπου προσπαθούν να τις περάσουν στην τοπική κοινωνία. Συμμετείχα σε δύο διαδικασίες στο Δήμο μας. Στην πρώτη τους είπα πώς μην στήνεται παιχνίδια γιατί δεν θα περάσουν. Στην δεύτερη που έγινε FAS TRAΚ μετά από δύο μήνες ενώ υποσχέθηκαν ότι θα γινόταν σε δέκα μέρες από την πρώτη με κάλεσαν και μένα χωρίς να μου εξηγήσουν τη διαδικασία που θα ακολουθήσουν και για ποιο λόγο θα γινόταν αυτή. H συμμετοχή ήταν μηδαμινή ως 15-20 άτομα ενώ την πρώτη φορά ήταν περίπου 200. Μάς ειπώθηκε πώς θα έδινε το χρίσμα του υποψηφίου Δημάρχου. Αμέσως ζήτησα και πήρα τον λόγο και τοποθετήθηκα λέγοντας  ξεκάθαρα πώς η ιστορία μου και οι αγώνες μου και όλη μου η ζωή για την Δημοκρατία, την ελευθερία και τώρα τελευταία για την ανάπτυξη του τόπου μας δεν μου επιτρέπουν να συμμετάσχω σε μια παρωδία και αποχωρώ. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας και αποχώρησα.

Τώρα εμείς που πονάμε αυτόν τον τόπο και αγωνιζόμαστε καθημερινά στον κύκλο της παραγωγικότητάς μας για την ανάπτυξη και το ξεβάλτωμα του Δήμου για καλλίτερες μέρες θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες και θα δώσουμε την μάχη στις επερχόμενες εκλογές. Ο Δήμος μας να αναπτυχθεί αρκεί να υπάρχει σχέδιο με όραμα και βαθιές τομές στον πλουτοπαραγωγικό πρωτογενή τομέα που δεν είναι άλλοι από τον γεωργοκτηνοτροφικό και όχι μόνο γιατί σ΄αυτόν στηρίζεται η τοπική οικονομία. Βασικές προτεραιότητες: Κτηνοτροφικό Πάρκο, Φράγμα Νεοχωρίτη, μικρές μονάδες μεταποίησης και τυποποίησης των προϊόντων μας κλπ.

Καλώ όλους τους Δημότες να συσπειρωθούν γύρω από αυτούς τους στόχους μακριά από φαυλότητες και ξεπερασμένες ιδέες παλαιών και νέων τοπαρχών που μόνο ζημιά και μαρασμό έχουν επιφέρει στον τόπο μας.».

Πηγή http://krinitrikalon.gr/

[fbcomments]