Δευτέρα 18.01.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Δυναμικό ξεκίνημα για τον Γιάννη Σακελλαρίου

10.03.2019

Μέσα σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη αισιοδοξία και δυναμικότητα, o υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Σακελλαρίου παρουσίασε τη «Νέα πνοή δημιουργίας» για το Δήμο Φαρκαδόνας.

Στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης, που έλαβε χώρα στην κατάμεστη -από φίλους και υποστηρικτές- αίθουσα εκδηλώσεων «Αφροδίτη», ο κ. Σακελλαρίου παρουσίασε το συνδυασμό του, τους βασικούς άξονες και το όραμά του για την περιοχή της Φαρκαδόνας.

Αναφερόμενος στην απόφασή του να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο, τόνισε πως «έχοντας πλήρη συναίσθηση της δραματικής κατάστασης που έχει περιέλθει ο Δήμος μας από δημογραφική, κοινωνική και φυσικά από οικονομική και αναπτυξιακή άποψη αποφάσισα να ηγηθώ μιας σοβαρή προσπάθεια βοήθειας και ανασυγκρότησης του τόπου μας μέσω τον προσεχών αυτοδιοικητικών εκλογών.

Οπλισμένος με την εμπιστοσύνη, την απεριόριστη εκτίμηση και αγάπη των συμπολιτών του, χωρίς προκαταλήψεις, παρωχημένες ιδεολογίες του παρελθόντος και φιλοδοξίες χωρίς όραμα και αποδεδειγμένη αξία» κάλεσε τους συμπατριώτες του να στηρίξουν τον αγώνα του, με μοναδικό σκοπό έναν αγώνα ζωής για την αναγέννηση του τόπου μας βάζοντας φρένο στον δραματικό κατήφορο φθοράς.

Αναφορικά με τους υποψήφιους που θα απαρτίζουν τον συνδυασμό του, αυτοί θα ανακοινωθούν σε νέα εκδήλωση στη Φαρκαδόνα.

Πηγή: oichalialive.gr