Τρίτη 07.12.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Απόσυρση υποψηφιότητας Μπουλούμπαση για τον Δήμο Φαρκαδόνας

27.07.2018

Μέσω facebbok ανακοίνωσε πως δεν θα θέσει τελικά υποψηφιότητα για Δήμαρχος Φαρκαδόνας, ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων Χρήστος Μπουλούμπασης. Αιτία ο χρόνος των εκλογών που τελικά μεταφέρθηκε για τον Μάιο του 2019 και έχει ως συνέπεια την μη συμπλήρωση ενός έτους από την συνταξιοδότηση του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Χρήστου Μπουλούμπαση έχει ως εξής;

«Μετά την ψήφιση του ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ 1 και την αιφνιδιαστική μετακίνηση κατά πέντε μήνες νωρίτερα του χρόνου διεξαγωγής των Δημοτικών Εκλογών (από τον Οκτώβριο του 2019 τον Μάιο του 2019), οι Δημοτικές Εκλογές με την ιδιότητα του υποψηφίου Δημάρχου δεν με αφορούν γιατί δεν συμπληρώνεται το απαραίτητο 12μηνο μεταξύ της παραίτησής μου από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης νομού Τρικάλων και της διενέργειας των εκλογών. Η προγραμματισμένη παραίτησή μου από την υπηρεσία, λόγω συνταξιοδότησης, ήταν για τις 31 Αυγούστου του 2018 και εξακολουθεί να ισχύει.
Ευχαριστώ όσους από τους απλούς συνδημότες και αυτοδιοικητικούς (νυν, πρώην και εν δυνάμει) του Δήμου Φαρκαδόνας με ενθάρρυναν να αναλάβω μια τέτοια ευθύνη και ακούμπησαν πάνω μου την ελπίδα και την ισχυρή θέλησή τους για μια νέα Αρχή στον Δήμο Φαρκαδόνας. Μια Αρχή για την οποία οι δημότες του Δήμου Φαρκαδόνας θα μπορούν να είναι υπερήφανοι για τις δημοκρατικές, διαφανείς και άδολες πρακτικές της, την ειλικρινή και μη υστερόβουλη διάθεσή της για προσφορά στον δημότη πέρα από ιδιοτελή συμφέροντα. Μια Αρχή που θα νοιάζεται για τις επόμενες γενιές και όχι για τις επόμενες εκλογές, που δεν θα διαπραγματεύεται την εξαγορά των συνειδήσεων, που δεν θα υιοθετεί μισθοφορικές πρακτικές, που δεν θα διχάζει τους δημότες της και τους δημοτικούς συμβούλους στο βωμό των προσωπικών συμφερόντων μιας περιορισμένης και κλειστής ηγετικής ομάδας, που δεν θα σπαταλά τους δημοτικούς πόρους σε ανούσιες και μεγαλεπήβολες φιέστες. Μια Αρχή που το όραμά της δεν θα εξαντλείται στη διεκπεραίωση του ελάχιστου και του αυτονόητου, που δεν θα οικειοποιείται τα επιτεύγματα άλλων δημοτικών και περιφερειακών αρχών για να καλύπτει τον δικό της αθλητισμό του τίποτα».