Κυριακή 23.02.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Φαμίσης Κώστας: Συγχαρητήρια επιστολή προς κ. Γιάννη Μπουτίνα

25.07.2017

ΓΡΑΦΕΙ: Ο Dr. ΦΑΜΙΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
– Επίκουρος Καθηγητής ΣΕΦΑΑ ( ΤΕΦΑΑ) Τρικάλων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
– Ιστορικός: Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Ιστορίας Φιλοσοφίας. – Ερευνητής. – – Πολιτευτής ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ.
– Πρόεδρος του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Καλαμπάκας. ( Ε.Ο.Σ.Κ..)
– Ιδιοκτήτης Ξενοδοχείου : HOTEL KOSTA FAMISSI – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ.

Συγχαρητήρια επιστολή στον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού , Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης,
κ. Γιάννη Μπουτίνα.
Καλαμπάκα 25-07-2017

Ο κ. Κώστας Φαμίσης , απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον Νέο Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού , Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης, κ. Γιάννη Μπουτίνα.
Συγκεκριμένα, ο Dr. Φαμίσης Κώστας αναφέρει:
Αγαπητέ συμπολίτη και φίλε κ. Γιάννη Μπουτίνα ,θέλω να σου εκφράσω από καρδιάς, τα Θερμά μου συγχαρητήρια με πολλές ευχές, για υγεία και δύναμη, για επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνεις.
Η επιλογή αυτή , του κ. Κώστα Αγοραστού, Περιφερειάρχη Θεσσαλίας να σου εμπιστευθεί και αναθέσει τη θέση του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού , Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης στην Περιφέρεια Θεσσαλίας , αποτελεί δικαίωση προσωπικά για εσένα, αλλά και για τον τόπο μας. Μεγάλη η τιμή στο πρόσωπο σου, μεγάλες και οι ευθύνες που αναλαμβάνεις σε ένα τόσο ευαίσθητο τομέα, σε μία τόσο κρίσιμη συγκυρία.
Εγώ προσωπικά, γνωρίζω ότι είσαι – τεχνοκράτης – άριστος γνώστης των τουριστικών θεμάτων και ειδικότερα της περιοχής των Μετεώρων και του Ν. Τρικάλων .
Από σήμερα μπορούμε να κοιτάζουμε, το μέλλον του Τουρισμού με αισιοδοξία. Έχεις τεκμηριωμένη άποψη για το τι χρειάζεται η κάθε περιοχή και όλοι οι επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου , δικαιολογημένα, θα περιμένουν πολλά σε επίπεδο Θεσσαλίας .
Σήμερα, όλοι μας πιστεύουμε ο,τι , για να ανακάμψει οικονομικά η χώρα μας πρέπει η κάθε περιφέρεια να στηρίξει και να προτείνει νέα αναπτυξιακά προγράμματα , αντίστοιχα των περιοχών της. Η περιφέρεια Θεσσαλίας μπορεί να στηριχθεί, να αναπτύξει και να επενδύσει στον τουριστικό τομέα, με στόχο την υπέρβαση της κρίσης, προς όφελος του πολίτη και της Εθνικής οικονομίας.
« Φίλε Γιάννη, σου εύχομαι μια γόνιμη και αποδοτική θητεία σε ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο για την κοινωνία και τους πολίτες τομέα ευθύνης. Η λέξη « επιτυχία » δεν είναι για εμένα μια κοινότυπη ευχή , αλλά είναι η σιγουριά, που χαρακτηρίζει από τώρα την θητεία σου ».
ΜΕ ΤΙΜΗ
Dr. ΦΑΜΙΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ