Κυριακή 20.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ποιος πριονίζει τον Κώστα Φαμίση;

10.12.2019

Ενα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες και με νόημα απέστειλε ο ο Καλαμπακιώτης Πανεπιστημιακός και επιχειρηματίας Κώστας Φαμίσης που αν μην τι άλλο έχει δώσει δείγματα πολιτικού ήθους και συνέπειας τόσα χρόνια τώρα.

“Ευπατρίδης με ήθος και αξίες που δεν συναντά κανείς εύκολα στην εποχή μας, ο Καλαμπακιώτης Πανεπιστημιακός και επιχειρηματίας Κώστας Φαμίσης που αποδεικνύει με πράξεις αυτά που άλλοι μόνο στα λόγια στηρίζουν.

–   Παρά το φορτωμένο πρόγραμμά του, το βράδυ της Κυριακής έσπευσε να δώσει το παρόν του στην εκδήλωση έναρξης των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου στην πλατεία Δημουλά της Καλαμπάκας και έτυχε θερμής υποδοχής από όλους τους συμπολίτες, τον Δήμαρχο αλλά και τον Μητροπολίτη κ. Θεόκλητο που τόσο εκτιμά και σέβεται αλλά κι εκείνος τον περιβάλλει με πατρική αγάπη.

– Είναι κάτι που δεν περνά απαρατήρητο από κανέναν καθώς ο Κώστας Φαμίσης δεν κοιτά ποιος είναι στην εξουσία αλλά την ουσία που είναι μόνο μια…Να πάει ο τόπος μπροστά κι αυτό το στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις ανιδιοτελώς…και με πνεύμα πάντα ενωτικό…

– Σημάδι πως αποτελεί αναμφίβολα αξία διαχρονική κόντρα σε καταστάσεις που κάποιες φορές θέλουν να χαμηλώσουν το μπόι ανθρώπων που…δεν πριονίζεται…”