Κυριακή 29.01.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Υποστράτηγος ο Βαγγέλης Φαλάρας – Αλλαγή φρουράς στο Πυροσβεστικό Σώμα Θεσσαλίας

24.01.2023 /

“Ένα ακόμη κεφάλαιο, στην πυροσβεστική διαδρομή του Βαγγέλη Φαλάρα, ο οποίος υπηρέτησε και στην πυροσβεστική  υπηρεσία Κατερίνης, , κλείνει σήμερα με την προαγωγή του

Στο βαθμό του υποστρατήγου του Πυροσβεστικού Σώματος, μετά από απόφαση του Ανώτατου Συμβουλίου του Πυροσβεστικού Σώματος προάγεται ο μέχρι τώρα διοικητής της Περιφέρειας Θεσσαλίας Βαγγέλης Φαλάρας και μετακινείται από την περιφέρεια Θεσσαλίας στη θέση του Συντονιστή Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας, στη Λαμία.

Ο ίδιος δήλωση: Ένα ακόμη κεφάλαιο, στην πυροσβεστική μου διαδρομή, κλείνει σήμερα με την προαγωγή μου στο βαθμό του υποστρατήγου του Πυροσβεστικού Σώματος, μετά από απόφαση του Ανώτατου Συμβουλίου του Πυροσβεστικού Σώματος, και την μετακίνηση μου από την περιφέρεια Θεσσαλίας στη θέση του Συντονιστή Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας, στη Λαμία. Στα δύο αυτά χρόνια που ηγήθηκα των πυροσβεστικών δυνάμεων Θεσσαλίας κληθήκαμε και αντιμετωπίσαμε επιτυχώς σεισμό, πλημμύρες, δασικές και αστικές πυρκαγιές, ορειβατικά, βιομηχανικά και οδικά ατυχήματα.
Από τα βάθη της καρδιάς μου ευχαριστώ την ηγεσία του σώματος για την τιμή και την εμπιστοσύνη που μου δείχνει, τους περισσότερους από 1200 συνεργάτες μου, αξιωματικούς, υπαξιωματικούς, πυροσβέστες, πενταετείς, εποχικούς, εθελοντές και πολιτικό προσωπικό που αγόγγυστα και αμέριστα εργάστηκαν για να προστατεύσουν την ζωή και την περιουσία των συμπολιτών μας, σχεδόν σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες και εθελοντές της Θεσσαλίας, τους επικεφαλής και τα στελέχη των φορέων που επέδειξαν συνεργασία, κατανόηση και αυταπάρνηση για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες των επιχειρήσεων που κληθήκαμε να διαχειριστούμε.
Τελευταίους, αλλά όχι έσχατους, θέλω να αποδώσω τα εύσημα στους εκπροσώπους των μέσων επικοινωνίας, για την αμεσότητα, την αντικειμενικότητα και την υπομονή, που επέδειξαν απέναντι σε όλους εμάς που κάτω από την πίεση των συμβάντων, δεν τους διευκολύναμε, όσο θα θέλαμε, στο λειτούργημα τους καθώς επίσης στους συνεργάτες μου, στο επιτελείο της περιφέρειας πυροσβεστικών διοικήσεων Θεσσαλίας, για την καθημερινή υπομονή, επιμονή, καρτερικότητα και εργατικότητά τους.
Στο νέο διοικητή της περιφέρειας πυροσβεστικών διοικήσεων Θεσσαλίας εύχομαι ολόψυχα, δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του”.
Από το energospolitis.gr συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
[fbcomments]