Πέμπτη 29.02.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ευχαριστήρια Επιστολή

14.04.2022 /

Αγαπητοί φίλοι,

Για την δράση της δενδροφύτευσης και καθαρισμού που πραγματοποιήσαμε στο χωριό Σωτήρα τη Κυριακή 10 Απριλίου στο πλαίσιο των πολύπλευρων δράσεων που απαρτίζουν το πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης «Παλεύω» του συλλόγου μας, ενώσαμε τις δυνάμεις μας με το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων ¨Διονύσιος Σολωμός¨.

Ο σύλλογος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και με χαρά καλωσορίσαμε τους μικρούς ¨ήρωες¨ που με μεγάλο ζήλο βοήθησαν στην δενδροφύτευση με σκοπό μέσα από τη διαδικασία αυτή τα παιδιά να αναπτύξουν το αίσθημα της συνεργασίας και της ευθύνης καθώς έρχονται σε επαφή με τη φύση, σε μία εποχή που απαιτείται απ’ όλους ιδιαίτερη ευαισθησία για τη προστασία του περιβάλλοντος.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό στις δύσκολες μέρες που διανύουμε να υπάρχει αυθόρμητη ανταπόκριση σε τέτοιου είδους καλέσματα και αγόγγυστη και ανιδιοτελής προσφορά.

Ο εθελοντισμός είναι ανάγκη της κοινωνίας μας και δεν πρέπει να χαθεί. Πρέπει να γίνει στάση ζωής.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά για άλλη μια φορά το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων ¨Διονύσιος Σολωμός¨ για το ενδιαφέρον του και την πολύτιμη παρουσία και βοήθειά του.

Όταν έχουμε κοινό όραμα, Όλοι Μαζί μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα!

Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα

 Νίκος Τσιακάρας

[fbcomments]