Κυριακή 23.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ετοιμοι για το νέο κόμμα οι Τρικαλινοί που… αΓΑΠανε

05.01.2015

Την αυριανή (κατ’ άλλους το Σάββατο) ανακοίνωση του νέου κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου περιμένουν αρκετοί Τρικαλινοί που εδώ και καιρό συνεχίζουν να στηρίζουν τον πρώην πρωθυπουργό.

Πολλά μάλιστα είναι και τα τηλέφωνα που έχουν δεχθεί όσοι κατά καιρούς έχουν εκφραστεί υπέρ του, ενώ τηλέφωνα έχουν γίνει και για την στελέχωση του ψηφοδελτίου.

Στα άτομα που έχουν πάρει ανοιχτά θέση και μάλιστα έχουν βρεθεί και στις συγκεντρώσεις του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ είναι ο τέως δήμαρχος Τρικκαίων Γιώργος Σπαθής, ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Τσιάρας, ο πρώην γραμματέας της Ν.Ε. Τρικάλων Σωτ. Παπαχρήστος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κυνηγών Χρήστος Ρουσιαμάνης, ο πρόεδρος της ΕΑΣ Καλαμπάκας Δημ. Κόττης κ.α.

Αυτό που φυσικά θα έχει ενδιαφέρον μετά την ανακοίνωση του κόμματος και κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, είναι η αντιπαράθεση των πρώην συντρόφων, όπου αναμένεται να βγούνε μαχαίρια, μιας και οι εσωκομματικές έχθρες που καταλάγιαζαν λόγω της εξουσίας, τώρα θα βγούνε στην φόρα και με την μεγαλύτερη δυνατή ένταση.

Χ.Κ.