Σάββατο 03.06.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Χειροπέδες σε γιατρό που πήρε 200 ευρώ για… καταρράκτη

24.01.2015

Οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων συνέλαβαν χειρούργο οφθαλμίατρο του Γενικού Νοσοκομείου της Ηπείρου για δωροληψία κατ’ εξακολούθηση.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία του γιου του 84χρονου ασθενή , σύμφωνα με την οποία ο γιατρός είχε ζητήσει  και λάβει, τον περασμένο Οκτώβριο, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ για να χειρουργήσει τον πατέρα του για καταρράκτη . Στην καταγγελία του ανέφερε ακόμα ότι, ο γιατρός απαίτησε και πάλι το ίδιο ποσό προκειμένου να  εγχειρήσει ξανά τον πατέρα του,στον άλλο οφθαλμό αυτήν την φορά, τον Ιανουάριο του 2015.

 

Σε προγραμματισμένη συνάντηση, χθες  το μεσημέρι, στο γραφείο του οφθαλμιάτρου στο Νοσοκομείο, ο γιος του 84χρονου παρέδωσε στον γιατρό, μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης, επιστολικό φάκελο που περιείχε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, οι οποίοι επιτηρούσαν διακριτικά το χώρο, βρέθηκε και κατασχέθηκε ο συγκεκριμένος φάκελος με τα προσημειωμένα χρήματα.

Στην κατοχή του γιατρού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένας ακόμα σφραγισμένος επιστολικός φάκελος, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, καθώς και το χρηματικό ποσό των 850 ευρώ. Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα.

Πηγή: iefimerida.gr

[fbcomments]