Σάββατο 01.04.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Μπάχαλο πάλι στο Εργατικό Κέντρο – Σύμπραξη Ν.Δ. – ΠαΣοΚ με πρόεδρο τον Κόσσυφα!

11.05.2022

Μια από τα ίδια και μάλιστα σε σύμπραξη… Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ έχουμε στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων στο οποίο εκλέχθηκε πρόεδρος ο Γιώργος Κόσσυφας, για τον οποίο… η προηγούμενη διοίκηση έφτασε … μέχρι τα Δικαστήρια με καταγγελίες για πλαστογραφίες και όχι μόνο.

“Θα θελα από Καρδιάς να ευχαριστήσω!!!Τούς συναδέλφους μου συνδικαλιστές…ΔΑΚΕ & ΚΑΙ ΑΣΚΕ…Για την εμπιστοσύνη που μου δείξανε ,να μέ Εκλέξουν ΠΡΟΕΔΡΟ Στο Εργατικό ΚΈΝΤΡΟ Τρικάλων…θα είμαι πάντα δίπλα στους εργαζόμενους ότι και όποτε μέ χρειαστούν…” Ανέφερε ο Γιώργος Κόσσυφας με ανάρτησή του χθες, που πλέον… έχει ως γραμματέα τον Μιχάλη Μαντέλα.

Για απίστευτη κατάσταση και για ΕΚΤ που είναι για γέλια… έκανε ο εκπρόσωπος της ΔΑΣ Γιώργος Λιατίφης χθες στις Χαμηλές Πτήσεις: «ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία μαζί κατέβηκαν και ψήφισαν για πρόεδρο τον Κόσσυφα.

Εμείς τα τρία τελευταία χρόνια… Αυτοί τότε μας έλεγαν για απομαγνητοφώνηση πρακτικών και μάλιστα είχαν πάρει αυτοί απόφαση να μηνύσουν τον κ. Μαντέλα και την κ. Δήμα για κάποια πλαστά χαρτιά… και αντι να συμβεί αυτό είδαμε τον κ. Οικονόμου να παραιτείται, άγνωστο για ποιο λόγο, βλέπουμε χθες να έρχεται ο Κόσσυφας με συγκεκριμένες προτάσεις που λέγανε να ξεχάσουμε ότι έγινε μέχρι τώρα όλα αυτά τα χρόνια»

Το κορυφαίο είναι πως κανείς δεν γνωρίζει που είναι τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά… για να δει τελικά και ο κόσμος, υπάρχουν ποινικές ευθύνες στην περασμένη διοίκηση στην οποία συμμετείχε και ο Κόσσυφας ή όχι και απλά ήταν μια μπαρούφα.

Ο αναπληρωτής γραμματέας Θωμάς Χάχαμης που απουσίαζε, σύμφωνα με τον Μιχάλη Μαντέλα, δεν του παρέδωσε τίποτα…

Επίσης άγνωστο είναι τι έγινε και με τους ορκωτούς λογιστές.

Μα σημειώσουμε πως πέραν του Θωμά Χαχάμη, απουσίαζε και η Μάνη Γιαννοτάκη… που μάλλον και αυτή μετράει την υπομονή της.

[fbcomments]