Σάββατο 20.07.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Εργασίες στο οδικό δίκτυο του Δήμου Πύλης

24.10.2018 /

Υπογράφτηκε στο Δημαρχείο Πύλης η σύμβαση έργου με τίτλο «Ασφαλτοστρώσεις – συντηρήσεις ασφαλτικών» μεταξύ του Δημάρχου Πύλης κ. Κωνσταντίνου Μαράβα και του εκπροσώπου της αναδόχου εργοληπτικής επιχείρησης.

Έργο, με προϋπολογισμό δαπάνης 300.000,00 Ευρώ και χρηματοδότηση από πιστώσεις ΣΑΤΑ του Δήμου Πύλης, με βάση την αριθμ. 9/2018 μελέτη των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου.

Το έργο καλύπτει ανάγκες εργασιών συντηρήσεως στο οδικό δίκτυο του συνόλου σχεδόν του Δήμου Πύλης.

Συγκεκριμένα οι παρεμβάσεις που θα γίνουν αφορούν κυρίως ασφαλτοστρώσεις. Στην Τοπική Κοινότητα Παλαιομαναστήρου, Δροσερού, Πηγής, Λιλής, Ελευθεροχωρίου, Κοτρωνίου, Αγίου Βησσαρίωνα, Φιλύρας, Πιαλείας, Παλαιοκαρυάς, Μουριάς, Πύλης, Παραποτάμου, Φήκης, Ροπωτού.

Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου οκτώ (8) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.
Παρόντες ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων κ. Ούτρας Κωνσταντίνος και στελέχη της Τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Πύλης.

Ο Δήμαρχος δήλωσε ικανοποιημένος με το γεγονός λέγοντας «…συνεχίζουμε, προχωράμε και δίνουμε την μάχη της καθημερινότητας. Αποκαθιστούμε το οδικό δίκτυο στην Δ.Ε. Αιθήκων, φροντίζουμε για την ασφαλή μεταφορά ανθρώπων, επισκεπτών και αγαθών στον ορεινό όγκο. Σχεδόν σε όλο το εύρος του Δήμου μας. Πάντα με σεβασμό στο δημόσιο χρήμα με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα…..».

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ