Σάββατο 21.09.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Έργα βραχοπροστασίας στην κοιλάδα των Τεμπών

05.06.2019 /

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας τίθενται σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην κοιλάδα των Τεμπών με πλήρη αποκλεισμό της Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού-Λεπτοκαρυάς, από τον κόμβο Αμπελακίων έως τον κόμβο Ομολίου, την Τετάρτη και Πέμπτη 5 και 6 Ιουνίου κατά τις ώρες 07:00′ έως 20:00′, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης μέτρων βραχοπροστασίας.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Η Αστυνομική διεύθυνση Λάρισας αποφασίζει την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο τμήμα της Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού-Λεπτοκαρυάς, από τον κόμβο Αμπελακίων έως τον κόμβο Ομολίου , για σήμερα Τετάρτη 05 Ιουνίου 2019 και την Πέμπτη 06 Ιουνίου 2019, κατά τις ώρες 07:00′ έως 20:00′ ή μέχρι το πέρας των εργασιών.
β. Κατά τη διάρκεια του ολικού αποκλεισμού, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά από τον Αυτοκινητόδρομο (νέο τμήμα Αυτοκινητοδρόμου στην περιοχή των σηράγγων).
γ. Εναλλακτικά, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, κατά την οποία απαιτηθεί ο αποκλεισμός μέρους ή του συνόλου των σηράγγων Τ1- Τ2-Τ3, η κυκλοφορία δύναται να εξυπηρετηθεί και από τις παρακάτω εναλλακτικές διαδρομές:
-Την ανατολική (παραλιακή), μέσω Λάρισας-Αγιάς-Αγιοκάμπου-Ομολίου-ΠΑΘ.Ε.
-Την Κεντρική, μέσω Π.Α.Θ.Ε. – Γυρτώνης – Τυρνάβου – Ελασσόνας – Αγίου Δημητρίου- Κατερίνης ή Π.Α.Θ.Ε. – Γ υρτώνης – Τυρνάβου – Ελασσόνας – Κοζάνης – Εγνατίας και
-Τη Δυτική, μέσω Λάρισας-Τρικάλων-Καλαμπάκας-Παναγίας-Εγνατίας.