Δευτέρα 20.05.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Έργα οδικής ασφάλειας στα ορεινά των Τρικάλων

03.08.2023 /

Συνολικού προϋπολογισμού 712.000 ευρώ

Νέο έργο για την ενίσχυση της ασφάλειας στο επαρχιακό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων δρομολογεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Δημοπρατείται έργο συνολικού προϋπολογισμού 712.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Περιλαμβάνει νέα ασφαλτόστρωση στους δρόμους Κατάφυτο – Ανθούσα -Χαλίκι, Ελάτη- Βροντερό, Αμπέλια -Χρυσομηλιά και στις διακλαδώσεις Κλεινοβός – Καλογριανή, Παλαιοχώρι -Αηδόνα – Γλυκομηλιά

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας βρίσκεται σταθερά δίπλα στις τοπικές κοινωνίες και τις ανάγκες των ανθρώπων. Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις τεχνικές μας υπηρεσίες αξιοποιούμε χρηματοδοτικά εργαλεία, σχεδιάζουμε, χρηματοδοτούμε και κατασκευάζουμε έργα που δίνουν λύσεις σε χρόνια προβλήματα.

Συνεχίζουμε με νέα έργα για την αποκατάσταση των υποδομών προσβασιμότητας, την ασφαλή επικοινωνία των ανθρώπων, την ομαλή μετακίνηση των εμπορευμάτων» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

[fbcomments]