Παρασκευή 18.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Εποικοδομητική συζήτηση πολιτικών παραγόντων στο ΤΕΦΑΑ

11.02.2019

Πολιτικοί παράγοντες των Τρικάλων συζήτησες χθες Κυρικακή, στις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ για θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη της νέας Σχολής Φυσικής Αγωγής και Διαιτολογίας. Συμμετείχαν οι τέσσερις βουλευτές κ. Π. Δριτσέλη, Σ. Παπαδόπουλος, Χ. Σιμορέλης και Κ. Σκρέκας, ο Δήμαρχος κ Δ. Παπαστεργίου, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Μιχαλάκης, ο κοσμήτορας της Σχολής κ. Α. Παπαϊωάννου και ο πρόεδρος του τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφολογίας κ. Θ. Τζαμούρτας.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν το νέο διεθνές τμήμα αθλητικών επιστημών, το γυμναστήριο στις Καρυές, τις εγκαταστάσεις του νέου τμήματος διαιτολογίας και διατροφολογίας, την προοπτική ανάπτυξης φοιτητικών εστιών και τις μετατάξεις διοικητικού προσωπικού στη Σχολή από άλλες υπηρεσίες. Έγινε εποικοδομητική συζήτηση σε καλό κλίμα και πάρθηκαν αποφάσεις για ανάληψη πρωτοβουλιών από τους πολιτικούς παράγοντες για την προώθηση των παραπάνω θεμάτων.

Ο κοσμήτορας εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όλους τους πολιτικούς για την υποστήριξή τους στην ανάπτυξη της Σχολής Φυσικής Αγωγής και Διαιτολογίας.